-
Massive Attack'la tanışmadan önce elektronik müzik nedir bilmezdim.Bilmeyince de önyargılı bakardım.Bu grup insanın ufkunu gerçekten açıyo şiddetle tavsiye ederim.Özellikle "Angel" parçasını bi dinleyin.
Eğer Massive Attack - Portishead dinleyn varsa tanışmak , muhabbete girmek isterim.....
-
eğer öyle tarzlardan hoşlanıyosan sanırım bu şarkı çok hoşuna gidicektir
Telepopmusik - Just Breathe
gerçekten çok rahatlatıcı bir şarkı.zaten "chill out" tarzı da : ))))
-
Sağol.! bi bakarım..Sen neler dinliyosun...? PurpleOverdosE
-
ben nerdeyse hertürlü müziği dinlerim(demiş olmak için demiyorum bunu). ama en çok punk/emo tarzını seviyorum.mesela flamenco da çok severim.biraz bulunduğum ruh haline göre ; )
-
trip-hop seven kardeşlere duyuru niteliğinde ve aşırı tavsiye şeklinde: zero 7. bulumadık hani nerde diye üzülmeyin msn den her türlü yollanır.
-
duymuştum ya zero 7 adını.benzetmek gerekirse şarkıları filan kime benziyo?
-
baranimo sağol MSN'nini sen ver mp3 için değil muhabbet ederiz...
-
illa bi benzetecem diosan portishead'e benzetebilirsin.ama bence çok da benzetmemek lazım.
-
zero-7 için trip hop değil de downtempo demek daha doğru olur sanırım.Gerçi 2tür arasında çok ince bir çizgi var ve trip hop belli başlı kalıpları olan bir müzik değil.Bu trip hop da neymiş diyen birisi massive attack,portishead ve tricky ile başlarsa isabetli bi başlangıç olur.Mono,goldfrapp,jay jay johnson,air,dj krush ile de uçuşa devam edilebilir...
-
Massive Attack'in Türkçesi ne olsa gerek? Mass : kalabalık, yığın sözcüğünnden gelen yığınlar halinde saldırı gibi bişey mi? Yoksa mobilyacıların "masif" dedikleri gibi mi okumak lazım bu sözcüğü. Yani direk odunla saldırı: "Odunu kafaya vurdum muydu.." falan gibi yani. Ne dersiniz?