-
bodom dinleyenlere....
bu nasıl bir grupturya.... basçıları dışında grup üyeleri şu an 23- 24 yaşında. daha neredeyse çocukken çıkardıkları ilk albümleri ile dünyayı sallayıp yeni bir metal türünün ilk adımlarını atan ve bu kadar kısa bir süre zarfında bu kadar hayran kitlesi yaratan... canlı performans olarak vokal ve gitarda alexi ( 2 işi birden nasıl bu kadar muhteşem yapabiliyor) ve soloda ise bence dünyanın sayılı isimleri arasına giren alexander ( o soloları nasıl bi yaratık atabilir).....
grup hakkındaki bilgilerinizi ve düşüncelerinizi bekliyorum.
-
a ne güzel, bole bi konunun acilmasina sevindim :) bende CoB faniyim, kusura bakma artik ne yorum yapabilecem, nede nasi olduklarini anlatabilecem, kendileri asmis, tebrik ediyoruz sadece, alexi icin bir dakka saygi durusu talep ediyorum, bi tane de henkka icin
-
Arkadaşlar CoB Metallica'dan ne kadar çok etkilenmiş dikkat ettinizmi dinleken... Bir eğer metallica'nın tüm şarkılarını en az 2 kere dinlemişliğiniz varsa CoB dinlerken aniden ortaya çıkıveren bir Metallica riff'i ile karşılaşıyorsunuz ve bence bu çok heyecan verici.. Çok ani oluyor o riff beyninizde yer ettiği için birden şoke olup tekrar müziğin zevkine kendinizi bırakıveriyorsunuz...
-
gayet klişe sololar...klişe bi scream vokal..ilk albümleriyle yakaladıkları havayı korusalar şukela olcakmış amaaaaaa sanırsam hepsi gay..bi fotolara bakınızz..evet..
-
arkadaşım ben metallicayı 5-6 sene önce bütün parçalarını 2 defa değil 100 defa dinlemeşimdir ama metallicayla bi alaka kuramadım. tabii herkezin müzik yorumu ve müzik kulağı farklı okuyor... bende c.o.b. da stratovarius, scorpions tarzı ezgiler hissediyorum. aralarda ritim olarakda slayer ve testament.... ama tam bir tarz yok bence... trash, powerblack vs....... her bi şey var bu grupta...
-
1-2 kere zorla dinlemek zorunda kaldım...fena değiller..ama tartışılacak kadar önemli bir grupda değiller...diğerleri gibi 1-2 senede unutulurlar..tabi bu tarzda kalırlarsa:)
-
pek unutlcaklarını sanmıyorum bi akım başlattılar vokal scream olmasa power metal diyebilirim onlar için.metallicadan çok stratovarius malmsteen esintileri görüyorum ben adamlarda.ayrıca onları takip eden bi çok grup çıkıyo piyasaya norther mesela.
-
bence de super bir grup artık ne diyeyim
-
senin ne kadar kıl ve her şeye muhalefet olup her yerde saçmalayan bi insan olduğunu bildiğim için sallamıyorum yorumlarını... Bari insanları yanlış yönlendirme.
Children Of Bodom, her elemanı dünyanın en iyi klasik müzik okulundan mezun insanlardan oluşuyor ve parçalarında orkestral bi hava yansıtıyorlar. Stratovarious'un sert versiyonu da diyebiliriz ;) Soloları tekdüze bulan arkadaşa çok şaşırdım doğrusu.. :) Warheart'ın Japonyada kaydedilen live versiyonunu, downfall'daki soloyu ve hatebreeder parçasını baştan sona dinlemesini tavsiye ediyorum bu arkadaşa. Bence hayran olunası bir grup. Hem sert, hem melodik. Hemen hemen her ruh halinde dinlenebilecek bir grup.
-
Children Of Bodom dünyanın sayılı baba metal gruplarından..süper bi elektrik veriyo insana..dinlerken harbi haz alıyosun ve bidaha dinleme hevesi yaratıyo..soloları filan süper.