-
Ktulu afferim lan...
:)
benim söliceklerimi benden önce sölemişsin...:D
C.O.B süper bi grup...
Yaptıkları tarz da bu kadar kısa sürede bu kadar başarılı olmuş ender grup lardan biri...
Downfall dinlemeden bu grup hakkında yorum yapmayın bence...
Sevmek zorundasınız demiyorum ama sevmediğiniz şeylere de kötü demeyin!!!
-
hastasıyım...bence çok başarılı
-
Bi kere ilk mesajda bi yanlışlık var : Soloları da ALEXI atıyo!
BU adamlar kolay kolay unutulmaz her albumu birbirinden iyi..Kesinlikle bu şarkı en iyisi diyemiyosunuz ve hiçbir zaman dinlemekten sıkılmıyosunuz!Ben ilk şarkıdan giriyorum son şarkıdan çıkyorum..Hiç bi şarkıyı yarıda kesemiyorum..İnanılmaz bi sürükleyici şarkılar ve inanılmaz melodiler!!
Bu grupta daha çok iş var Ah bi de Türkiye'ye gelseler.....
-
valla tokyo konserinde klavyecileriyle elektrocusunun atışması hayatımda dinlediğim en güzel atışmalardandı. aslında hoş işin sonunda elektrocu anladı tabi klavyecinin kazanacağını ardından klavyecinin asla yapamayacağı bir şey yaparak olaya biraz hile kattı ama neyse artık...
-
Ya abi bu mesajda yazacaktım ki sen yazmıssın evet sololarıda Alexi atıyo... Neyse gelelim gruba bu aralar Everytime I Die ı günde 15 sefer dinlemeden rahat etmiyorum,,, üzerine bi de Kissing The Shadows yapıyorum ondan sonra Follow The Reaper en son da bi Hate Me! dinliyorum sonra rahat uyuyabiliyorum artı Alexi nin kullandığı beyaz ESP flying V yede bitiyorum,,, ayrıca adamların kullandığı (özellikle ritim gitarın) distortion tonlarınada bayılıyorum cazır cazır harika ya,,, Kısacası Children Of Bodom tek kelime ile mükemmel bi grup...
-
abi alexi nin hastasıyım yaa... dehşet vokal dehşet gitar ve sololar... forever children of bodom!!!
**********Everytime I Die************
-
Flying V diğil o bak gözden kaçırmışım :) esp RV o :) yani jackson rr bozması...alexi gitarlarını çaldırınca esp ye yatay geçiş yaptı kontenjan açığından onlar da ona harika gitar yaptı :)... bir de bunun biraz daha ucuzu var SV :Pp
-
arkadaşım ben metallicayı 5-6 sene önce bütün parçalarını 2 defa değil 100 defa dinlemeşimdir ama metallicayla bi alaka kuramadım. tabii herkezin müzik yorumu ve müzik kulağı farklı okuyor... bende c.o.b. da stratovarius, scorpions tarzı ezgiler hissediyorum. aralarda ritim olarakda slayer ve testament.... ama tam bir tarz yok bence... trash, powerblack vs....... her bi şey var bu grupta...
+10000000000
**********Everytime I Die************
+1
-
kim lan bu zıbıdı? sololara va vokale b*k atabiliyor adama bak. lan yarım akıllı... chuck dan sonra en iyi scream vokal alexi dir.something wild dan sonra başarısız olduklarını nasıl düşündün onuda anlamadım.. asıl başarıları diğer albümlerle. ve adamalar gay mi? mohahaha..ya olum bi git.. adamlarla yattı sanki..puanhahah..
-
Yenilerden dinlediğim iki üç gruptan biri,harika,mütiş,mükemmel falan filan.