Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

neden chatte küfretme gereksinimi duyuyoruz?

• gokcen • 17 Eylül 2004 22:32 • #439619
    [::K.İ.L.İ.T::]garajdaşlar..birçoğumuz burda küfürden şikayetçiyiz,abuk subuk adamlar çıkıp hiçbirşey yokken sağa sola küfür savuruyorlar..birzamanlar oplarımız vardı..enazından benim tanıdıklarım görevlerini yerine getiriyorlardı..artık onlarda yok ..biçoğumuz birbirimizi tanıyoruz artık,illaki arada bu durumu kullananlar vardır ama hatalar oluyor diye harakiride yaptırmayalım bu insanlara..bekçi bu arkadaşlarla sürekli iletişim halinde..tepkisizliğin yarattığı bir toplumun gençleriyiz ama aynı amaç için burdaysak ve amacımızın özünde(rock'n roll)eleştiri varsa tepkilerinizi bekliyorum..
    bakarsınız küfür yemekten kurtuluruz ha..
    sert kalın..
  • arch_enemy • 17 Eylül 2004 22:35 • #439620
    [::K.İ.L.İ.T::]DT aşkı Dark Tranquility mi oluyo başka entel bishiy mi?
  • cohen • 17 Eylül 2004 22:36 • #439621
    [::K.İ.L.İ.T::]küfür eden kişiler için ne düşündüğümü bir anlatsam baya sıkarım sizleri,yani nasıl ruh haliyle dolaşıyo bu adam müsvetteleri piyasada bilemiyorum özelliklede böyle bir sitede şiddetle kınıyorum,bu formu açtığı için (gökçenede)teşekkür ederim duyarlı insanlara ihtiyacımız var.
  • No_Remorse • 17 Eylül 2004 22:37 • #439622
    [::K.İ.L.İ.T::]enemy sen super zekasın valla küfür edenleri bir yakalasam ama suç bekçide gül gibi serverı bıraktı burada salaklarla uğraşıyoruz
  • psycho vocelo • 17 Eylül 2004 23:12 • #439625
    [::K.İ.L.İ.T::]garajın chatine pek girdiğim söylenemez ama bu tüm chat siteleri için geçerli diyebilirim (maalesef).nitekim sadece chatte diil,bu hareketi sokakta yapanlara da rastlıyorum bazen ve uyuz oluyorum.ortada bi neden yokken,gayet normal bi olaya ana avrat küfrediyolar,ya da millete sataşıyolar.kişiliklerini oturmamış mı desem,ne desem bilmem ki?
  • blackrose • 17 Eylül 2004 23:52 • #439628
    [::K.İ.L.İ.T::]Özgürlükler ortamı olan internette, özellikle de chat sayfalarında düzeysiz bir ortam olduğunu hepimiz az çok biliriz. ancak özgürlüğümüzü çirkin kelimelerle biçimlendirmek hiç güzel bir alışkanlık değil. garajda chate girmedim ancak başka yerlerde birkaç defa chat saygfalarında dolaşmak yanlışını yaptım. berbat, düzeysiz ve lakayit bir ortam... takılmanızı tavsiye etmem!!!
  • likablegirl • 18 Eylül 2004 00:06 • #439629
    [::K.İ.L.İ.T::]kesinlikle chat insanların seviyeli bir şekilde konuşabileceği bir ortamdır. ve bunu bozan arkadaşlara izin verilmemelidir. HELALL GÖKÇEN umarım dikkate alınır.
  • psycho vocelo • 18 Eylül 2004 10:54 • #439638
    [::K.İ.L.İ.T::]black rose'a katılıyorum.ben de aynı şekilde başka sitelerin chat sayfalarına girme talihsizliğinde bulundum.ama artık kesinlikle o hatayı yapmıyorum.bu tür forumlarda,doğru dürüst insanlarla konuşmak,chat yapmaktan 100000 kat daha mantıklı bence.
  • wolverine15 • 18 Eylül 2004 14:29 • #439648
    [::K.İ.L.İ.T::]dream theatre
  • Memento • 18 Eylül 2004 16:58 • #439651
    [::K.İ.L.İ.T::]Hahahah..Yaww efendiler daha dun bashladiniz chatte burda konushuyonuzzz...Siz hele birazz eskiyinn..Bi de eskiden oplar warmiş...Yok yaawww warmiydii...Hayret bishi..Bu Gokcen kardesh sen hele git bi Kadının Sesi programına katıll..Harbii sen psikologsun galiba..