[::K.İ.L.İ.T::]tabi birde chat ortamının dışındada normal olmayan insanlarlada muhattab olmak zorunda kalıyoruz böyle..benim psikolog olmaya değil belki ama sizin gerçekten psikoloğa ihtiyacınız var..
[::K.İ.L.İ.T::]Hahahahaha varya entelligin geregi yokk.Yani bana gore sosyal hayatı olmayan ve insanlar tarafından dıshlanmısh insanlara entel denir.Ve bu enteller yanii sizzz:)))bole websitelerinde,sanki yılların emektarıymısh gibi gelip burda akıl veriyolarr..Yaw siz daha hotmail kullanan şahıslarsınızzz...Yani demek istedigimmm.Yazıkkkkkk aslında bu topic özentiliğin geregi yok die yazılmalıydı...yaaa :))
[::K.İ.L.İ.T::]Tartışmaya girmek istemiyorum ama ne diye sataşıyorsunuz onu anlamadım entel veya değil burda doğru birşey söylemiş bunu takdir edin bari yok illa sataşacaksınız belkide kendinizi eski karizma adam sanıyorsunuz ya da öyle göstermeye çalışıyorsunuz ama eski olmak doğru olmak anlamına gelmez kimse sizi karizma falanda görmez sadece insanlar sizi ititci bulur burda eski ya da yeni herkes fikrini söylemekte eşit ve gokçen sizden çok daha mantıklı konuşuyor.Acaba özentilikten kast ettiğiniz eski karizma adam olmaya özenmek mi?:))
[::K.İ.L.İ.T::]dostlar çok haklısınızda şimdi adam sana küfrediyor sen ne yaparsın karşılığında?ben açıkçası basarım küfürü.ancak ozaman anlar bence çünkü küfür yemek kimsenin hoşuna gitmez.