Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

tehrion 'un ankara konseri hüsranı

• JackSparrow • 25 Eylül 2004 18:56 • #440173
    Valla therion kardeşim saklı kente molotof kokteyli atmadıysan sen çok sakin bir insanmışsın... Therion gibi bir grup ve 7 şarkılık rezalet bir organizasyon... Ben size bişi söyleyeyimmi... Çanakkale gibi küçük bir yerde ve Saklı Kent'ten çok dah küçük işletmeler Şebnem Ferah, Kurban, Comma gibi grupları getirdiler ama tek bir problem olmadığı gibi bütün gelen grup ve müzisyenlerde Ç.kalede unutulmaz anlar yaşamışlardır... Şebnem Ferah konserine 600 kişilik bir bar için 1400 bilet satıldığı için Şebnem'in bir çok hayranı dışarda kaldı.. Bunun özürü olmaz diye açıklama yapan işletme Dışarıya kocaman bir projektör koydu ve konderi halkada açtı... Bunun dışında hiç bir grup hiç bir problemle karşılaşmadan burdan ayrıldı.. Amatör gruplara yarışmalar düzenleyen barlarda bile böykle şeyler olmuyo ve Ankara gibi bir yerde Saklı Kent gibi bir işletme Therion gibi bir organizasyon yapıyosa bunun sorumluluğunu bilmek zorundadır...
  • therion • 25 Eylül 2004 20:17 • #440185
    therion 'un ankara konseri hüsranı

ya gece o kızgınlıkla therion'un adını bile yanlış yazmışım şimdi farkettim bunu!!!
    valla diyorum ya kız başıma dağıtacaktım orayı..zaten kapılarına falan vurdum elim morarmış bi de:))olan yine her halukarda bize oluyo!!!
    bugün saklıkent'e gittim ama resmen kavga etmeye gittim..ama kaşarlanmış herifler yüzsüzler bunların nesiyle kavga edeceksin!!!
    gitme sebebim bizim mağduriyetimizin nasıl giderileceğiydi..ve adamlar anathema konser bileti dağıtmışlar dün gece bekleyenlere..bugün bize o konserin biletini de vermediler,bilet bitmiş!!!bize açık davetiye vereceklermiş 1 senelik ve biz de bi tanesine gidecekmişiz!!mesela yakında m.f.ö. geliyormuş!!!buna inanamadım!!adama ikisini aynı kefeye koyabiliyor musunuz dediğimde kişiden kişiye değişir dedi bana!!!inanamıyorum!!!sonra dost müzik evinden öğrendiğime göre onlarda bilet mevcut!!madem öyle bi şekilde temin edilsin bu herkese eşit hak tanınsın!!!adamlar resmen dalga geçiyorlar!!!birileri yardımcı olsun ya ne bileyim ben bunu peşini bırakmak istemiyorum ya içime oturdu resmen hayal kırıklığıyla dolu bir geceydi herşeyleri falsoydu!!!
  • fizban • 26 Eylül 2004 23:03 • #440282

abi, ah tabi bi bayansın abi demek hoş kaçmaz. en azından sen konsere girebildim. bu lanet olasıca 18 yaş sınırı yüzünden ben giremedim bile... eğer konser açık havada olsaydı bu 18 yaş sınırıda olmazdı. hem ayrıca saklı kent eskiden bir diskoydu. bence hala da öyledir. g..t kadar yerde insanlar birbirinin içinde konser mi dinlenir? zaten therion orkestra ile çıkan bir grup olduğundan oldukça kalabalık. bence onların saklı kentte çıkmaları çok kötü oldu. onların 19 mayıs stadyumu ya da benzer bir yerde çıkmaları lazımdı. hem 18 yaş sınırı olmaz hemde therion gibi bir mucizeye daha layık bir olay olurdu. ama onlar ancak gülbendir petek dinçözdür bi başkasıdır şeklinde saçma sapan adamları çıkartırlar. ankarada bir açık hava konser alanı yok. bence bu ankaranın en büyük eksikliğidir. çoğu konser yalnızca istanbulda olur işte bunun nedeni akarada doğru düzgün bi konser alanı olmayışından. işte bizim ilimizde diskodan bozma avuç kadar saklı kent diyede karizmatik bir isimden başka hiç bir şeyi olmayan yerimiz var. o kadar. bu nedenle therion gibi saygın gruplara böyle saygısızlık ediyoruz. dua edelimde therion ankaraya küsmesin. dua edelimde bu yaşananlardan sonra bir başka turnede therion ankaraya tekrar tekrar gelebilsin. ama o zamana kadar bizim yapabileceğimiz tek şey daha iyi bir konser alanı yaratmak.
  • chatnoir • 26 Eylül 2004 23:45 • #440296

s.kli kent
  • therion • 26 Eylül 2004 23:54 • #440297

ya böyle bi konser açıkhavada olmaz sonuçta ama dediğin gibi saklıkent artık bu konuda kesin de karar almış rock grubu çıkarmayacağız demiş!!!bu işi beceremedikleri kesin!!adam gibi bi konser mekanı şart oldu!!sonuçta izmir saklıkentten daha küçük bi mekanda rotting christ'ı ağırladı..yani ankara bi kere türkiye'nin başkenti en azından ülkemizin adına büyük bir kayıptır bu!!!adamlar son derece mütevazi ve saygıdeğer tiplerdi gerçekten..konserdeki onları dinleyen seyircileri bile haketmediler inan çünkü birçok terbiyesizlik oldu seyirci tarafından yapılan..grubun sopranosuyla dalga geçtiler falan..saçma sapan işler..18 yaşını geçmiş aklı başında olması gereken insanların yaptığı şeyler bunlar!!!bu 18 yaş sınırı açısından yorum getirmek istemem bu onların bilebileceği birşey..yani belli sorumluluklar var sonuçta bir bar havasında olan bir yere 18 yaş altı ne konseri olursa olsun alınmamalı,açık hava da bence hoş olmazdı..akustik olayı falan ne bileyim..therion küsecek bi grup gibi görünmese de bu şartlar altında ankara'ya geleceğini bi daha sanmam...
  • tershesap • 27 Eylül 2004 11:13 • #440308

ya therion büyük geçmiş olsun bende iki senedir istanbuldan ankaraya geliyorum konserler için en sonda rock station için okadar para bayıldık oralarda gelidik saklıkente girişte yarım saat güvenlik tarafından alıkonulduk.niye potansiyel uyuşturucu kullanıcısı muamelesi gördük.sonra girdik içeri.sodom saflarının en önlerindeyken bi kavga koptu en arkaya kadar karmaşada gelmişiz.ya daha bir sürü olay.söve söve çıktım ilk arabayla döndüm istanbula.aynı senin başına gelen bu sene rock the nationsta geldi.ulam bambi büfe gelmiş göt kadar ekmeğe eliyle dolduruyor marulu çiğ eti 3milyon.paso bizi sikiyorlar.bu neyse vader,marduk,m.cretion gibi en sevdiğim 3grup çıkmadı amon amart ta çoştuk bi.yani kaç senedir aynı terane.bidaha işim olmaz konserle gidenin ta mına koyim.ulan yeter sinir sahibi olduk.neyse geçmiş olsun hem therion hem saklıkent zedelere.ne diyim ulan güle oynaya bi çıkmadık.nickide tershesap koyduk.bütün olaylar boka sarıyor.yap bir playlist takıl başka çare yok.en azından ben öyle yapıyorum.bir de posterini as iç çeke çeke dinle.hadi eyvallah
  • fizban • 27 Eylül 2004 14:30 • #440326

yok yaw aslında gerekli tertibat falan olsa açık havada da gayet hoş ve tatlı bir konser olur. aslında ben therionun efesteki tarzında bir anfi tiyatroda izlemeyi çok isterdim (tabi ne ankarada böyle bir mekan var ne de imkan. ama neyse hayalini kurmakta güzel.) 18 yaş olayına gelince. dediğim gibi kapalı mekan olduğu için bu yaş sınırı var. açık mekanda bu yaş sınırı 16'dır. (kanunlara göre velisiyle birlikte 12 yaşında da çocuk gelir 8 yaşında da o ayrı...) ve şimdi düşünüyorumda acaba therionu bir daha ankarada görebilme imkanımız olucak mı? :( artık saklı kentte rock konserleride verilmeyeceğine göre hicri abi rock station festivalini nerde düzenliyecek. sanıyorum artık aoç'de (Atatürk orman çifliği) olucak. ama bende emin değilim.
  • therion • 27 Eylül 2004 18:28 • #440348

tershesap arkadaşım doğru haklısın ama biraz daha küfürsüz konuşsan daha iyi olur..bak ben o gece sinir harbi içinde dönmeme rağmen(ellerim morarmıştı kapılara vurmaktan..)küfürlü konuşmadım..benimle özel mesajlaşırken sinirini bu şekilde göstermen sadece beni ilgilendirir de burada birçok insan okuyor bu mesajları..böyle bi küfürleşme olayına olanak vermeyelim istersen...
    olan oldu artık saklıkent kondu biletlerin üstüne bugün gittim yine kapı duvar!!oysaki bugün gitmemizi ve açık davetiye vereceklerini söylemişlerdi..bir daha rock konseri olmayacaksa ne yapayım ben açık davetiyeyi?hala sinirlerim bozuk çok içime oturdu koydu bu olay anlayacağınız!!!
  • chatnoir • 27 Eylül 2004 18:48 • #440356

therion konserine giden arkadaşlar ben saat 00.30 civarı saklıkenti terk ettim. sanırım anathema bileti daatmışlar şimdi elimde therion bileti gitsem bana da anathema ya bilet verirler mi? yani herkese veriyolar mı, yoksa isyan edip olay mı çıkarmak gerekiyor? yani gerekiyosa yaparım >:-(
  • therion • 27 Eylül 2004 23:20 • #440369

biran önce saklıkent'e git derim ben tabi elinde biletinle...yan kapıdan gireceksin eğer kapı kapalı olursa istediğin kadar vur kapıya açana kadar!!!!
    tabi arkadaşlar anathema bileti vermiyorlar kontenjan dolmuş..ama dost kitabevinde bulunan biletler seni yanıltmasın onlar kontenjanı doldurmuyor...herşeye çok güzel yalan bulmuşlar..istersen elemanlara sor(bunlar yetkili insanlar oluyo) sana da açıklasınlar kontenjanın nasıl dolmuş olduğunu inanırsan beni de inandır..yapacakları şey bizlere 30aralık'a kadar açık bilet vermek olacak..istediğin etkinliğe gidemeyecekmişsin ama sadece saklıkent'in varettiği etkinlikler olabilecek!!mesela 8 ekimde M.F.Ö. geliyormuş!!!adamlar bana ona gitmemi önerdiler(bunu denklik kabul ediyorlar)!!bi de elegance(nasıl yazılıyo bilmiyorum)diye bi grup geliyormuş..ben dinlemedim açıkçası hiç!!!bi de ona gitmemi önerdiler..olmadı 30 aralığa kadar bi kılab partisine gideriz:))))))))))puhahhahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:pppppppp