Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

tehrion 'un ankara konseri hüsranı

• kilisli • 28 Eylül 2004 09:58 • #440394
    Haklısınız.SaklıKent buyuk grublara konser alanı olusturacak bir mekan degil...
  • tershesap • 29 Eylül 2004 12:10 • #440455
    therion 'un ankara konseri hüsranı

eğmm ya therion küfürleri gereksiz yere üstüne alınmışsın sanırım.ne yapsaydım.yok therion artık efendilik sökmüyor.ayrıca öyle kasmadım içimden geldi.neyse yaw hicri abiyi de RTN'de görmüştüm keşke kapansaydım dizine.neyse geçti.tekrardan bidaha konsere gidenin.
  • Fly • 29 Eylül 2004 14:21 • #440464

vay be işe bak... burası türkiye derler ya o cins bir iş bu... ben therion(nick) yani bu konuyu açan arkadaş yerinde olsam ne yapar ne eder therion'un ist konserine giderdim... ayrıca şu da var konser hüsran oldu diye walkman dinlemek bana göre değil... ikisi kesinlikle ama kesinlikle farklışeyler(aynı olduğunu iddaa eden yediğine -içtiğine dikkat etsin).... daha yazacak çoooooooook şey var ama neyse...

bu arada konuyu açan arkadaş therion'un adını yanlış yazdığına göre bir an önce içindeki öfkeyi bi yere kusmak istemişin ki bu da hüsranın (sendeki)boyutunun büyüklüğünü gösteriyor (aman haaaaa akıllara zarar.....)(akıllıyken therion daha iyi anlaşılır : ) )[iğreç oldu bu son söz]

kendinize ve sevdiklerinize iyi bakın byessss
  • therion • 29 Eylül 2004 23:19 • #440486

tershesap arkadaşım ben küfürleri tabi ki üstüme alınmadım..sadece benimle özel öyle konuş ama topluluğun dahil olduğu bi mekanda yapmayalım böyle şeyler demek istedim..emin ol ben ne küfürler ettim onlara ama buraya yazmak doğru olmaz tabi:)))
    bu arada istanbul konserine gitmek o kadar kolay değil yani okulum var artı bu işin maliyeti var yani...o kadar da zengin değilim naptınız:)))neyse isterdim istanbul konserine de gitmek hatta bi ara gaza gelmiştim ama dediğim gibi şartlar uygun değildi..neyse walkman'le olacak iş değil harbiden onlar o mekanda birçok yeni hayran kazandılar..bizim için kötüydü o gece ama therion için gerçek bir kazanç oldu yeni hayranları doldu:))çok şiirsel konuştum be!!!
  • metaligirl • 30 Eylül 2004 00:32 • #440494

oh olsun!!! başka bişey demiyorum... yaş sınırı koyan her grubun başına gelsin!!! ne oldu? başları göğe mi erdi? niye kanı kaynayan gençleri almıyosunuz içeri kardeşim? iyi olmuş!!! therion türkiyeye geliyo dinliyemiyoruz a.q
  • tershesap • 30 Eylül 2004 12:18 • #440500

thrion fazla umurumda değil topluluk.ne yani ben böyleyken şirin görünmek için etmiycem mi?sen etmesen etme ben ediyorum hiçte rahatsız olmuyorum.ya tabi ki walkmenle konser farklı o işin espiriside.hep oluyor.aynı düğün salonunda metal konserine gitmiş gibi hissettiriyorlar.birde metalgirl yani kapalı alanlarda bütün konserler için 18yaş sınırı koymuş haşmetli devletimiz.elden birşey gelmez.bende 18ine gelince hemen o konser senin bu konser benim saldırmıştım.bunun içinde başka bir forum açarsın bir sürü nedenlerini sayarlar.ne diyim herkese cümleden geçmiş olsun.buyrun cenaze namazına
  • Queen_of_Metal • 30 Eylül 2004 12:31 • #440501

istanbul konseri harikaydı..sahnede müthişler ve seyirci ile içiçeler..

çok uzun zamanlardır dinlemenin verdiği gazla en önde seyrettim:)
  • therion • 30 Eylül 2004 17:47 • #440529

ne mutlu sana queen of metal arkadaşım..kıskandım açıkçası seni...adamlar süper zaten bu kısa bi sahne performansı olsa da burada da farkedildi...
    ayrıca tershesap istediğini et ya sana şirin görün diyen olmadı..anlaşılamıyorum galiba..bu senin şirin görünmenle değil sitenin laubalileşmemesiyle alakalıydı..ayrıca senin mesajlarının silinmemesiyle de alakalı!!!sen bilirsin kardeşim..
    ayrıca şu metaligirl yazma sen benim forum konuma rica ediyorum kanın kaynıyorsa seni şöyle taverna yapan bi mekana alalım bana bulaşma!!!sen ne anlarsın bizim yaşadığımız hüznü?kıskançlığından ve hasetinden kendi kendini yiyorsun yazık sana küçük kız!!!biz de geçtik o dönemlerden 18 yaş sınırının bu grupla alakalı olmadığını bile algılayamıyorsun!!!!zaten senin yaşın seviyen o grubu dinlemeye yetmez!!hadi sen başka kapıya bu forumu bu salaklıklarınla kirletme!!!büyüyünce görüşürüz!!!
  • metaligirl • 30 Eylül 2004 19:40 • #440539

ben lafı 18 yaş sınırı koyanlara ettim sana değil! ama üstüne alındığına göre var bişey... bunun kıskançlıkla, hasetle alakası yok! therion gibi bir dev Türkiye'ye geliyo ben gidemiyorum! olaya bak be! üstelik bir de "büyük"ler tarafından hasetlikle suçlanıyorum...en azından sen gittin de yarıda kaldı...ben hiç gidemedim...seninki üzüntü de bizimki değil mi? sen de benim yaşadığım hüznü anlayamazsın! ayrıca bu topicler herkesin yazması için açılıyor...birilerine yazma sınırı getirmek istiyosan koloni aç orda konuş....bu arada bana "salak" diyerek hakaret etmeni de zeka yaşının benimkinden daha küçük olmasına bağlıyorum...
  • Queen_of_Metal • 1 Ekim 2004 13:11 • #440554

eyvallah sağolasın...umarım aynı şeyi yaşamak sana da nasip olur therion dostum:)çünkü yaşanılabilecek en güzel anlardan biriydi..
    herşeysiz olur,müziksiz olmaz..