-
zaten yaşadıkları bi vokalist sorunundan sonra zoraki olarak başlamış vokale,, ah bi de sağlam vokal bulsalardı kimse tutamazdı onları
-
ama abi artık alıştı insanlar da ona yaa.o şimdi gitse bulutsuzluk özlemi olmaz.düşünsenize bi nejat'ın karga sesi olmadan grubu,şarkıları... :)
-
teklif
Bigün gidecem nejat abi sen grupta kal ama ben söyliim artık parçaları diicem,mükemmel bi grup ama artık bırakma zamanın geldi diicem,sizce ayıp olur mu? Valla grubun devamı için bana ihtiyaçları vaaar :)
-
wala nejat bir.. ikincisi de düş sokağı.. öyle ses bende olsa utanırım biyerde çıkıp şarkı söylemeye solistlik yapmaya.
-
teklif
nejatda iyi ses var aslında,rock sesi...gerisi faso fiso...
adamlar türk sanat müziğimi yapıyor sanki,ses olsun..
takıl nejat emmi..
-
teklif
nejatsız 1 bulutsuzluk özlemi düşünsenize..
ben düşünemiyorum..
-
teklif
Ne farkeder? Mesela Bob Dylan,Jhon Lee Hooker,Lou Reed,Leonard Cohen aynı tarzda şarkı söyleyen insanlar.onlar el üstünde tutuluyor sen N.Y yı kötülüyorsun...
-
teklif
iidir nejat abi yaw nice kötüler varken ona mı geldi sıra ama düşünmüşsün zaten suya yazılan yazı geçer bu düşüncen
-
teklif
ayıp be arkadaslar nejat ve murat yılmazyıldırım sayesinde bu günlerdeki çeşitliliği yaşıyoruz.Valla yuh size!!ayrıca sesleri bnce çok i...
-
teklif
burctankal sen yüksek ateşli bir hastalık geçirdin galiba...