Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

düşündüm de nejat yavaşoğulları dinlediğim en kötü vokalist

• Yiaa • 28 Eylül 2004 23:21 • #440438
    teklif

m. yilmazyildirim'in büyü albümünü dinledim bittim zaten. bulutsuzluk özlemini için nejat y.'nin kulaklarimdan gitmez.
  • burctankal • 29 Eylül 2004 01:02 • #440442
    teklif

yok problem ateşli hastalık değil.. valla iyi yedirdiler bize "vokalistsiz" bir grubu.. ama düşününce sürekli kötü tatlı ilaçları alan insanlar bi süre sonra alışıyomuş tadına. hatta hoşuna bile gidiyomuş. şimdi ben hastayım diye türkiyenin en iyi müzisyenlerini detone bi vokal eşliğinde mi dinlemem gerekiyo. teessüfler sana...
  • basssun • 29 Eylül 2004 02:02 • #440444
    prova

onu bunu bırakta prova yokmu olim la?
  • burctankal • 2 Ekim 2004 04:09 • #440647
    prova

balla ben sana ne diyim basçı bilmiyorum ki....
  • tabutaht • 2 Ekim 2004 20:45 • #440705
    teklif

ulan nejat babasız bulutsuzluk olur mu be?
  • metaligirl • 2 Ekim 2004 22:36 • #440740
    prova

valla küçükken annemin bana içirdiği bir şurup vardı... annem şurubu ağzıma her uzatışında yüzüm ekşirdi... o tada alştığımı hiç hatırlamıyorum... eğer acı bir tada alışabiliyorsak, çok sık iğne olduğumuzda da canımızın yanmaması lazım... detone adam her zaman kulak tırmalar... Nejat Abi kulağımı rahatsız etmiyor... saygılar....
  • bloody_life • 3 Ekim 2004 15:56 • #440784
    prova

YANLış düşünmüşsün kesinlikle.Çok farklı ve ilginç bir sese sahip bence ve nejat abiyi çok seviyorum.Bulutsuzluk özleminin gercek tadı bu adam söylesenize o adamın sarkılarını unutmak mümkünmü??
  • ZamaZingo • 5 Ekim 2004 13:43 • #440981
    tartışılamaz

Millet bi yerden sonra zevkler işin içine giriyo ya ,yani bu noktadan sonra fazla da tartışmaya gerek yok bence.Sonuçta adam besteleri yapıyo ve güzel de oluyo...Turkrock dedin mi Bulutsuzluk çok özel bi yerdedir.Nejat babanın sesiyle,şarkılarıyla,yorumuyla dolmuştur aslında kulaklarımız ,kaliteleri tartışılamaz bile,değişik bi sesi vardır ama tam anlamıyla rock vokalisti değildir nejat baba bence,gerçi eleştirmek ne haddimize ama işte zevk meselesi.
    Ahhh!!.canlı ve fişsiz...YAŞAMAYA MECBURSUN...,beni benden alıp götürürdü,hele Akın Eldes'in o harbi rock soloları aman aman...Değerli müzisyenler hepsi...
  • souls_for_rent • 6 Ekim 2004 09:27 • #441050
    tartışılamaz

o kadar saygıdeğer, o kadar mükemmel bir adam ki... sesi çok iyi değil belki ama arkadaşların da belirttiği gibi bu adam gibi bir çok insan var dünyada ve müziği çok derinden etkilemiştir... nejat babanın yazdığı şarkılar, kendini kaptırışı... bence adam çok iyi...
  • metaligirl • 6 Ekim 2004 22:16 • #441114
    tartışılamaz

KOPAR BİZİ NEJAT ABİİİİİ!!!!!! ehuehu :)) seviyorum lem bu adamı.... nejat yavaşoğulları'sız bir bulutsuzluk özlemi ASLA!!!