-
ben de aynı fikirdeyim.(sçma konusunda);)))))
-
petek dinçözün bütün şarkıları
şakşuka
yıkılıyo
ayşe hatun önal
ve hülya avşarı bütün saçmalıkları ve şarkıları
-
ŞİDDETLE KATILIYORUM
-
direc-t in bi şarkısı vardı..böyle çizgi film gibi klip yapmışlar..işte o şarkı..
-
buraları yıkılıyo, benden yıkılıyo!!!! senden nasıl yıkılıyo abi? anlat gözünü seviyim kurtar beni bu kaostan....
-
en sinir olduğum hatta duyduğumda müzikten nefret ettiğim şarkı şu bora uslusoymu ne onun penceremden gir içeri diye bi şarkısı var ..işte o..sözleri şöyleydi(bende kaldın sende aldın görmeyince zor uyandımmı ne)
iğrenççççççççççççççççççççççç
-
Alişan,Mahsun,İbo gibi şarkıcıların şarkıları.Evet aslında kral tvde çıkan şarkıların hepsi iğrenç(mor ve ötesi,Ogün sanlısoy hariç)
-
pardon bora uslusoy yazmışım.ogün sanlısoy işte..o iğrenç bir şarkısı var..(baktım olmaz seyre daldım acılardan bir tomardım falan)müziği deiğrenç..herşeyiyle İĞRENÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇ
-
Ya git allah aşkına çok güzel bi şarkı neyse bunun tartışmasını yapmayalım şimdi.
-
Bencede çok güzel bir sarki pencere..Ama zevk meselesi..sevmeyenlere de saygi duymak lazimm