-
kral tv ve türevleri iğrenç gerçekten
burcu güneş ve tüm şarkıları çok kıl
özellikle son şarkısı sahil midir nedir...
ama direc-t fena değil bence...
-
bence direc-t sadece boş gürültü.iğrenç denecek kadar kötü bi grup.abi bi de en kılım serdar ortaç ve mustafa sandal.bi de şu yeni çıkan rock bozması grup var ya gece yolcuları mı nedir.valla abi ben bu soruya 100 sayfa yazarım.bu kadar yeter.
-
Belki bos gürültü gibi gelebilir ama direc-t'in sarkisi çok seker...Hele sarkidaki arabesklestirilmis bölüm süperrr..:)))
-
Ben Direk Sarkıcılardan gireyim;
-Serdar ortaç
-Mahsun kırmızı gül
-ibrahim erkal
-
abi bence şu mustafa sndl, mahsun kurmızışey, İbraham erkal, serdar topuna bi suikast düzenliyelim. En iyisi...!! hepsinden kurtuluruz
bi daha duymayız. ohh ulan hayali bile rahatlattı..
-
sanat müziğinin üstüne kıl yoktur.ya birtane bile sanat müziği okuyup orası burası oynamayan erkek yok
-
evet toplu suikast düşünsenize hepsnden aynı anda kurtulmak... bi de petek ablayı unutmayalım
-
bence de toplu suikast düzenleyelim.ben bu olaya balıklama atlarım.bi de britney ve christinayı da ortadan kaldıralım.kurtulalım.ama şunu baştan söyliyim;britney ve petek benimdir,ben öldürücem onları ona göre.
-
bence yıldız tilbenin karpuz getir yiyeyimi hiç de fena değil onlar da benimsedikleri müzikleri yapıyorlar ben genelde hard rock dinlerim ama TSM ve THM yi de severim bazı arkadaşlar genelleme yapıyorlar bence yanlış
-
Hepsine ölüüüüüüüüüm!...
peki suikasti kim yapacak?