Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Yılın en iyi albümü..Canlı performansları vs yılın en iyileri sizce neler?

• arch_enemy • 28 Eylül 2004 20:08 • #440430
    yılın albümü yok. Çok kötü bir yıldı. Müzik konusunda beklediğimi bulamadım. Bir sürü grup kendini aşağıladı. Akabinde!!!! yeni çıkacak albümler var 2005ten önce. Bu yüzden yyorum yok!
  • flütist • 28 Eylül 2004 21:25 • #440432
    ne bu ya her yerde mor ve ötesi...o kadar büyütmeyin bence onları...
  • psycho vocelo • 28 Eylül 2004 23:24 • #440439
    bence bu sene çok güzel festivaller yapıldı ve güzel grup ve müzisyenler geldi türkiyeye.performansları da çok güzeldi tabii.en iyisi için aklıma bi şey gelmiyo şu an.ama kurbanın canlı performansını her zaman takdir etmişimdir.bi de anathema var tabii,onları da unutmamak gerek.zaten türkiye turnesine çıkıyolar,ne güzel,allah razı olsun valla:)
  • belwe • 28 Eylül 2004 23:59 • #440440
    of course direc-t
  • thriller • 29 Eylül 2004 00:45 • #440441
    yılın en iyi albümü için çok aday var...fakat en iyi şarkı m.sandal isyankar ile yalının zalimi arasında geçer......tabii türklr için soruyosanız..
  • _dreamer_ • 29 Eylül 2004 10:35 • #440447
    evet mor ve ötesi fazla abartılmamalı ama bence de türkçe albümler içinde (rock) yılın en iyisi. yabancılardansa hala 2002 albümlerini dinliyorum. rock cephesinde yeni birşey yok. belki avril lavigne - under my skin olabilir. ama o da kötünün iyisi.
  • morvedelisi • 29 Eylül 2004 16:28 • #440469
    tabi ki Mor ve Ötesi diyorum yoruma gerek yok sanırım

bişey bana çok dokundu belirtsem iyi olur
    mor_ve _ötesi nickli arkadaşım kardeşim vs
    senin hayranlığından şüphem yok ancak patlama demen hiç hoşuma gitmedi ben hep buna karşı çıkıyorum.Mor ve Ötesi patlama yapmadı adım adım geldi.eminim sende böyle düşünüyorsun yanlış anlatım oldu onu değiştirirsen çok sevinirim.ve bişey daha benim kadar seven çok zor olsa da demişsin bizi küçümseme bence herkese göre kendi sevgisi en büyüktür.sevgi kıyaslaması yapmazsan ve özellikle Mor ve Ötesi ile ilgili sevgi kıyaslaması yapmassan çok sevinirim.
  • morvedelisi • 29 Eylül 2004 17:24 • #440476
    ben o şekilde anladım o şekilde yorum yaptım açık yazsaydın gerçeğini anlayabilirdim aman herneyse
    patlama hakkında bişey demek istiyorum ben o anlattığın tipleri hayrandan saymıyorum

bu arada gerçekten Harun un gözünü yeşil sanan var mı??
  • likablegirl • 29 Eylül 2004 17:27 • #440478
    Tabi ki mor ve ötesi onları tanımama ve sevmeme vesile oldu eski albümleri de güzel ama bu albüm daha güzel
  • thriller • 30 Eylül 2004 00:45 • #440496
    büyük yazanların forumları niye silinmiyo bekçiiiiiiiiiiiii.....beni kaç dafa sildin.....bir standartı yokmu bunun...