-
mor ve ötesinin yeni albümü...
-
Tamam MVÖ'de abartmayalım fasla derim..
Keza Radiohead " Hail to the thief" ten beri adam gibi, baştan sona ne yerli çıktı nede yabancı...
Haaaa, canlı performans ise "Faithless" bombaydı yawww...
Tadı damağımda kaldı...
-
thriller şov yapmış yine yalın demiş.:))))))))))) bak ne çok güldüm.
Canlı performasta türk sorarsanız duman ı tek geçerim.Hee en iyi onlarmı?değil ama canlı en iyi onlar.
-
gül diye soylememiştim......
ayrıca canlı performansa da da TARKANIN ÜZERİNE adam tanımam..ok
-
Tarkan?haklısın Türk sanat müziğindeki tüm makamları söyleyecek gırtlak var.Ama abidik gubidik oynayıp,bayan hayranlarının azını sulandıran bir adam.Pop Star dediğin bu adam ne performans sergiliyo.Oynadığı için terliyo sende onu vah garibim helak etti kendini diyorsun.Biraz ufkunu genişletsen ya da bilsen sana birkaç grup yazardım ama....sonra bak bakalım tarkan sahnede ne yapıyor?
-
adam imkansızlıklardan dolayı yapabilceğenin en iyisi yapıyo...ben türkler arasında değerlendiriyorum...YOKSA YABANCILARDAN DERSEM ZATEN MİCHAEL JACKSON DERİM..KİMSE ÜZERİNE BİR ŞEY SÖYLEYEMEZ....
-
ben söylerim:) herzaman olduğu gibi sana yine muhalefetim hahah ne uyuzum öyle değil mi?Senle bir problemim yok da yıllardır bi anlaşamadık fikir konusunda.Ya müzik dinliyosun adı üstünde müzik...Performansta niye hep vokalleri değerlendiriyorsun.Tarkan'ın canlı konserlerinde paso bilgisayar efekti var.Seninde saygı göstermen gerekirki.Gerçek Müzisyenler albümde çaldıklarının aynısını hatta daha da gazını canlı çalarlar.Tarkan gibi göbek atmazlar.Michael Jackson unda fazla bir farkı yok.Ha tamam büyük adamda neye göre?????
-
yılın albümü hımmm hangi yıl? 2003 mü 2004 mü? 2004se Chronicles Of Life And Death Good Charlotte diyorum
-
Flütist zevkler farkli olabilir...Ben burada benim görüsüm hakk1nda ne düsünüyorsunuz demedim, sizce 'yilin en iyileri kimler' dedim.Keske sende mor ve ötesi hakkinda yorum yerine kendi düsüncen olan albümü yazsaydin...
-
HAYDAAAAAAAAAAAAAAAA.
ya dostum osmanlıda senin gibi düşünüyodu..sonra yüz parçaya bölündü..niye bilgisayar efeği kullanmasın abi....o zaman sende rock müzik dinleme eskiden rock müzikmi vardı....
ayrıca göbekte atar...teoman gibi elinde sigara marjinal olmak için spastik gibi dişçi koltuğundamı soylesin....