Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Deep purple & led zeppelin olmayaydı ne olurdu???

• basssun • 29 Eylül 2004 01:58 • #440443
    bu yüce insanlar olmasaydı hard rock roling stones ve yandaşları tarafından sömürülen amerikan çıkarcı bir müzik tarzı olarak kalırdı
    Bu vatandaşlar rock müzikte kullanılan enstürmanların kendilerini aşmalarını sağladı
    Bugünkü rockcı müzisyenler atalarını dinlerlerse ne demek istediğimi anlarlarrrr
  • fibonacci • 29 Eylül 2004 17:42 • #440479
    led zeppelin ve deep purple olmasaydı bugün dinlediğiniz grupların çoğu da olmazdı. ama artık onları unuttular. biz eskide kaldık. saçma sapan bir sürü grup çıktı meydana, ne adam gibi çalabiliyorlar, ne de gerçek rockerlar gibi davranıyorlar. üzülmekten başka yapılabilecek birşey yok.
  • ASPRYN • 29 Eylül 2004 19:29 • #440483
    Bence ne varsa eskilerde var.Yeni grupların cogu saçma sapan seyler yapıyorlar.Rock sadece distortion degil.Yeni grupların çogu ruhsuz müzik yapıyor.Rush,Led zeppelin,Doors gibi grupların ruhunu bulamıyorum.
  • shann • 29 Eylül 2004 20:13 • #440484
    Valla doğru söze ne hacet!Yaş olarak biraz genç biriyim ama yinede Led Zepplin,Doors,Pink Floyd falan çok iyi gruplar we onları dinlemeden olmuyor aslında rock'ın temellerini atan ve bugünlerine ulaşmasını sağlayan önemli taşlar bunlar.
  • sonicyouth • 29 Eylül 2004 20:25 • #440485
    tamam onlar olmasaydı çok kötü olurdu ama rolling stones olmasaydı hiçkimse olmazdı 1964 te beatles takım giyerken rolling stones satisfaction ı besteliyodu
    birde şu var pink floyd s.kiim
  • poo_fighter • 30 Eylül 2004 02:13 • #440497
    Cok sacma bi soru yani yanlis anlamayin eger Deep purple veya Led Zeppelin olmasaydi ne olurdu demek bana kollarini kessek ne olurdu gibi bi soru gibi geliyor... Belki bu forum bile olmazdi su an, belki dunya uzerinde rock muzigi diye bisiy olmazdi falan filan.
  • kafa-yok • 30 Eylül 2004 13:23 • #440505
    Beatles gelmiş geçmiş en iyi grubdur.
  • hunturk • 30 Eylül 2004 13:36 • #440506
    Beatles şu ana kadar dinlediğim en berbat gruptur
    Aksini birçok kişi söyleyebilir ama bu fikrimi değiştirmez.
  • ScarFace • 30 Eylül 2004 14:06 • #440508
    şimdilerde bir tartışma daha var..Belki görmüşsünüzdür.
    Rock müziğinde dahi olmaz diye.Roll dergisinde de çıktı.
    Müzikte dahi olarak Mozart ı göstermişler ve de eklemişler.
    Rock daha basit bir müzik olduğundan çok da zeka gerektirmez.Kıçımla gülüyorum ve
    de ekliyorum Bu babalar olmasa rock bu günlere gelemezdi.
  • allman • 30 Eylül 2004 19:33 • #440537
    bu forumda deep purple,led zeppelin olmasaydının yanına pink floyd u,doors u,beatles i da ekleyip diğer arkadaşlar gibi diyorum ki:onlar olmasaydı biçok kişi eften püften müzikleri dinlemek zorunda kalcaktı.onlarsız bir rock tarihi,zaten yok demektir.