Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Deep purple & led zeppelin olmayaydı ne olurdu???

• metaligirl • 30 Eylül 2004 19:33 • #440538
    valla çok kötü olurdu..iyiki varlar...
  • fibonacci • 1 Ekim 2004 16:28 • #440579
    o roll dergisi afedersiniz bok yesin. eften püften konuları senelerdir milletin önüne sunuyorlar. entel görünmek isteyen gençler de bu dergiyi alıp "bak ben ne kadar farklıyım" demek istiyorlar sanırım.
  • ASPRYN • 1 Ekim 2004 16:43 • #440582
    Rock basit mi?Bu adamlar Steve Vai,Satriani diye birilerini duymamış galiba?
  • nirvanapistol • 1 Ekim 2004 20:58 • #440610
    Deep purple & led zeppelin VE black sabbath olmayaydı ne olurdu???

bunlar olmasa bende olmazdım..
  • tabutaht • 1 Ekim 2004 21:07 • #440616
    HUNTURK bence sen otur bi yarım saat beatles dinle sonra bana teşekkür edebilirsin ve ben de sana önemli değil derim
  • tabutaht • 1 Ekim 2004 21:10 • #440618
    ne olurdu bilmem ama mor ve ötesi olmazdı çünkü ismini deep purple'den çalmış
  • efespilsen • 2 Ekim 2004 20:30 • #440701
    Deep purple & led zeppelin olmayaydı ne olurdu???
    sorusunu sormazdın....
    ayrıca en iyi grub pink floyd
    anlamayan varsa hiç uğraşmasın
    bir tarafı almaz ( kafası değil )
  • MoonLigth • 2 Ekim 2004 21:04 • #440713
    abi uzaydan birileri gelse ve bana rock müziği sorsalar
    deeppurple/child in time derim yeterlimi...
  • daevnor • 2 Ekim 2004 23:20 • #440750
    ne olurdu biliyomunun rock in onemli iki tane grubu olmazdi ve deep purple dan burn olmazadi led zeppelindende babe i'm gonna leave you olmazdi bende yaşayamazdim bu kadar basit.. yani madem bi seyler sormak istiyorsun biraz duşun once
  • hakancez • 3 Ekim 2004 00:55 • #440758
    o dönemin tüm grupları olmasa bugün müzik farklı çok farklı olurdu. Yalnız önemli bir not forumu açan arkadaş sanırım basssun sanırım ufak bir hata yapmış tüm bu gruplar İngiliz kökenlidir. Bu gruplar ilk çıktığı dönemde müziğin kalesi İngiltere idi... O zamnın bir çok iyi grubunuda unutmamak lazım, the who, jethro tull, nazareth, taj mahal ve niceleri... ama bence en önemlisi "BLACK SABBATH"tır o dönemin. onlar olmasa bugun bir çok grup olmazdı. bence en manyak adamları ozzy, Diyo(bu arada normal yazınca neden düzeltme çıktığını anlamadım ama), hatta deep purple'dan ian gillan bile bu grupta solistlik yapmışlardır. Zaten bir çok belgeseli seyrettiğnizde adamların çoğunun bibirine acayip destek oldukları görülür. İyi ki hepsi birden varolmuş...