-
şu mor ve ötesi muhabbetinden gına gelmedi mi size de? heryerde mor ve ötesi mor ve ötesi harun da harun...
-
bence de sevsem de artık bay geldi yani...halbuki grubun en yakışıklı elemanı kerem kabadayı ama kızlar harun gibi bi şebeği sevmeyi tercih ediyorlar:))) mesela cem yılmaz da bir şebek ama mankenleri götürüyo:))kusura bakma kardeş forumuna ilginç bi boyut kattığım için siz devam edin...
-
Yapmayin ya..Süper bir grup, süper grup elemanlari ve süper bir harun daha ne olsun!!!Nedir bu Harun'a düsmanlik!
Benim tek diyecegim var:
ALWAYS MOR VE ÖTESi ALWAYS HARUN TEKiN!!!
(Onlar SÜPERLER kim ne derse DESiN!)
(Kabul Kerem'de yakisikli:))
(Bu arada Harun çok yakisikli kimse laf söylemesin..Kiz gözünden bakanlar gayet kolay anlar..)
-
ben kız gözüyle bakıyorum..kabul harunu ben de seviyorum ama elemanın sesi çok güzel..kendi de çok tatlı çünkü şebek:))))
bak ben gruba laf söylemiyorum sadece çok abartıldı olay harbiden..mvö aşağı mvö yukarı herkes kendi içinde yaşasın hayranlığını...
-
Bak eger sen birseyi gerçekten seviyorsan onu hep baskalariyla paylasmak istersin...
Mesela eski dinleyenler bilirler.Eskiden o kadar dinleyen olmuyordu ve dinleyenler bu grubu hep baskalariyla paylasip sevdirmeye çalisiyordu.Çünkü gerçekten seviyorsan baskalarina da anlatirsin.Onlara da sevdirmeye çalisirsin.Gördügün gibi bende onun için ugrasip forum yaziyorum suan çünkü paylasmak istiyorum.Ama eskiden MVÖ'nin sarkilarini dinletip, paylastigimiz insanlar MVÖ eskiden bu kadar popüler olmadigi için bizi tinlamiyorlardi,ta ki tinlamayanlar MVÖ 'nin yeni albümüyle popüler oldugunu görünceye kadar...zaten MVÖ'nin popülerligine mutlu olmayanlar eski dinleyici kitle...Çünkü MVÖ'ni eskiden dinlemeyip tinlamayan insanlar simdi ön sirada MVÖ'ciler oluyo.iste bunun için diyorum.Gerçekten seviyorsan paylasirsin.Ondan dolayi bu mvö muhabbeti hep oluyo.Katlaniverseniz ne olur sanki!
-
işte eski kaliteyi tükettiler belki de eski bir dinleyici olarak buna kızıyorum..evet eskiden herkeslere sevdirmeye çalışırdım grubu ama şimdiki bu akım sinir etmiyor değil...inanmıyorum gerçek dinleyici kitlesinin bu olduğuna..neyse eski dinleyici pek kalmadı, sadece bunu biliyorum..
-
kimseye mvö sevdirmeye çalışmadım.eski dinleyiciyim.çok da seviyorum kendilerini.ama mvö'nün gerçek dinleyicileri onları anlayabilen,şarkılarında kendini bulan kişilerdir bana göre...herhangi bi müzik kanalında görüp popüler olduğu için dinleyen kitle mvö kitlesi değildir.
ama artık yeter yani her dakika mvö tartışılmaz ki ya!tartıştığınız da yok öylesine hep aynı şeyler dönüp duruyo ortada...
-
chatnoir abicim sen bu muhabbeti açmasaydın bence başarılarından dolayı şuan zirvede olan bu grubu eleştirmek zorunda olmazdın eger bu forumu acmasaydın bu türlü muhabbete hakkı olan mor ve ötesinin forumları yavas yavas zaten nihayetine kavusacaktı ama sen yine bi tartışma forumu acınca işlerin içine ettin....Mor vce ötesi bir numara daha ne konusuyon ki
-
Kardes senin bu tartismayi acman bile mor ve ötesinin seni de ilgilendirdigini gösteriyor.Meyva veren agaci taslarlar misali herkes bu konuyu konusuyor demek ki basarili bir grup helal olsun adamlara özellikle kerem'e O gerçekten çok yetenekli bana göre en iyi davulcu odur.
-
hakkaten ya.hem sevmeyip hem başlık açıyolar.bu kadar sevdiğim gruptan bu kadar tartışılmasından dolayı soğudum nerdeyse.yazmayın,tartışmayın ya hayret bişey.seven dinler sevmeyen ilgilenmez ya bu kadar basittir bu.
bu arada KurtMorrison sana katılıyorum.