-
Kedy anlamak isteyen anliyor ama sende bir problem var herhalde...Neden benim dediklerime ayri bir boyut verip yanlis anlasilmasina neden oluyorsun ki!Bir de MVÖ sarkilarini anladigini savunuyorsun..Daha benim dedigimi anlamiyorsun... bu arada KurtMorrison'a katiliyorum...Helal olsun!
-
ulan başlicam şimdi mvö'ye haa.
-
mor_ve_ötesi;ben senin söylediklerine bi cevap olarak yazmadım hiçbi şeyi.nie polemik yaratıosun?genel olarak söylüyorum.zaten onları yazarken diğer mesajları okumamıştım bile.
aman ya neyi tartışırsanız tartışın bana ne!..
-
____ı_____
______________________-l-____________________
-
____ı_____
biraz abvartılıyo sanırım. Ama abarma nedeninide biliyorum; Pop dinliyen bi çok denyo insan (saygı duyu yom :) )rock yapan bi grup görünce ya da dinleyince uyudukları uykudan birazda olsa uyandılar ve sadece rock yapan mor ötesi varmış gibi hissettiler.. ewt böyle bi tez attım ortaya ':/
-
____ı_____
artık yalandan mvö fanlarını takmamak en iisi .onlara sadece gülüp geçiyorum çünkü mvö ne kadar anlatılsa da şarkı sözleri açıklansa da onlar anlamıcak bi tek cambazı söyleyip harun die tepinecekler.nası olsa bu kitle nası birden ortaya çıkmışsa o şekilde kendi pop alemlerine geri dönecektir.yani öyle umuyorum!
-
____ı_____
ben bu konuyu mor ve ötesi muhabbetinden nefret ettiğim için nefretimi dile getirmek üzere açtım.oh iyi de etmişim... mor ve ötesi ni seviyorum ama fanlarından nefret ediyorum. en iyi davulcuymuş... senin vizyonun ona yetiyor demek ki...
-
____ı_____
ya sanane seni n ilgilendieriyo ki en iyi basçıymış en kötü davulcuymuş...
sana karışan varmı düşüncelere saygı duy önce ...
o onun düşüncesi ve kapasitesidir senin n eleştirmeye nde küçümsemeye hakkın var... metalicca dan veya n bileyim başka gruplardan en i seçseydi farklı mı bakıcaktın...
bu sadece sana değil bu düşüncede olan herkese...
_________________-I-__________________
-
MVÖ yü son albümüyle ya da ajda pekkan cover ı ile tanıyanlara söyleyecek fazla sözüm yok çünkü, zaten kral tv de ve diğer kanallarda sabah akşam gözünüzün içine sokulan şarkıyla (cambaz) tanıdınız. Şehir albümünü bir şekilde duyup dinleyen ve daha sonra bu grubun takipçisi olan benim gibi bir kitlenin yukarda yazdığım kitleden bir farkı var. Çok az insanın bildiği bir grubun albümüne para verip almak ve arkadaşlarına dinletmek farklı bir lezzet. MVÖ son albümüne kimse kötü diyemez. ne demek istediğimi anlatabilmişimdir umarım.
-
yaauw grupta iyi olmasına iyi de benim ilgimi çeken daa çok kerem...
ama eski albümlerini tercih de ederim yani...