Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

avril lavigne den nefret edenler

• morvedelisi • 4 Ekim 2004 20:34 • #440956
    yeni yetme özentilerin ilahı: AVRİİİL

ben beğenmesemde bu kadar tutulduğuna göre iyi bir yanı olmalı bu kadar çamur atmayın.
    ammaaa
    çoluk çocuk almış gitarı eline çığırıyo.nereye gidiyoruz ne olacak bu dünyanın hali..dünya yalan söylüyor noluyo ne alaka.bu ismi görünce soğuk kanlı ya da objektif olamıyorum.sevenler kusura bakmasın
  • brownsugar • 4 Ekim 2004 21:19 • #440959

onun gitar çaldığı yok sadece çalıyo gibi yapıyo ayı bir de gibson kırmış klipte bende kafasını kırcam ayrıca güzelliğine gelince burnu çok tuhaf kaza falan geçirmiş heralde gördüğüm en tuhaf burun
  • shaq • 4 Ekim 2004 21:36 • #440961

bi sex pistols sitesinde görmüştüm avril "sex pistolsı nerden bilebilirim o çok eski bi grup ama bakın ben ne kadar gencim" gibisinden bi lafı vardı. salak hatun yaa
  • brownsugar • 4 Ekim 2004 21:37 • #440962

utanmaz arlanmaz ve salak plak şirketi beynini yıkamış sen punksın rockersın en iyisi sensin diye
  • psycho vocelo • 4 Ekim 2004 22:51 • #440965

e tabii hanfendinin de arka tarafları kalkmış gaza gelince...
  • kafa-yok • 5 Ekim 2004 12:14 • #440979

pankın prensesimi?
    (God saves the queen.)
  • pepperrina • 5 Ekim 2004 14:50 • #440990

avril punksa ben de kleopatra'yım. kız osurup osurup ipe dizip üzerine "ayyyy benim eski erkek arkadaşım şöyleydi şimdi başka birini buldum ehe ehe o artık benim onu kız arkadaşından ayırdım" tarzında abuk sabuk şarkı sözleri yazıp "ben punk'ım" dedikten sonra da "ayy ben sex pistols'ı nerden bilebilirim ki?" diyen bi kıza punk diyen milyonlarca hayranına, ona punk diyen güya müzik bilgisi sahibi prodüktör ve menejerlere yazıklar olsun diyorum ve hepsinin kulaklarını sağır olan milyonlarca masum insana vermelerinin herkes için çok daha hayırlı olacağını söylüyorum!!!!!
    "bir akımı yok etmenin en iyi yolu onu moda olarak göstermektir"
    tracy henry young
  • JackSparrow • 5 Ekim 2004 21:43 • #441027

avril makyajsız çok çirkinmiş... şu britney ve pink gibi bi kız değilmi yaa... heee avril tamam yaa eski amerika başkanı...
  • karete • 6 Ekim 2004 02:35 • #441042

ya bayılıyom o kıza ya bitane be super ya bodrumda makyajsız halinide gordum çok afet dehşet super ole bişey :)
  • the_distillers • 6 Ekim 2004 09:56 • #441052

yaaa bayılıyomusun o kıza? o kadar makyaj bana yapsalar dünya güzeli olurum be. punk kavramına gelince alakasız gerizekalı,moron kanadalının biri. hangi kanadalının güzel müzik yaptığı görülmüş ki? kanadadan hep onun gibi özentiler çıkıyo. Sum41,Avril,Gob,Simple PLan,Alanis MOrisette,Fefe Dobson. buyrunuz özentilerin ilahları. Punk şeklinde giyinmesine gelince punk şeklinde giyinmiyo. punkların çoğu kıyafetlerini dünyanın en kazık alternative giyim mağazası olan hot-topicten almazlar.
    www.hottopic.coma girip avrilin bütün kıyafetlerinin orda bulunduğunu görün. Punk değişik bi kavramdır avril gibi beyinsiz yaraatıklar giyinmekle,parayla ve gibson gitarları parçalamakla punk olunmayacağını algılayamamıştır. Huuuuu punkım huuuuu punk rock chick diye ortalıkta gezinmesi sadece bazı gerizekalı kişileri etkileyebilmiştir. Punk ve metalcilere gelince Avrilden nefret etmektedirler.
    Avril dinleyenlere duyrulur S*ktirin gidin kardeşim burdan işiniz yok beyniniz yetmez algılamaya.
    hadi eyvallah