Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

avril lavigne den nefret edenler

• Serpent_King • 26 Ekim 2004 13:41 • #442327
    maviş maviş oh ne güzel

aferim..metali bırakıp avrile koşmuşsun takdiri hakediyosun gözlerim yaşardı evi su bastı..metal de senden kurtulmuş oldu..bravo!!
  • karete • 26 Ekim 2004 14:05 • #442330
    maviş maviş oh ne güzel

bence çok iyi müziğinide4 beğenmeye başladım
    zevkler ve renkler tartışılmaz
  • lilith_ • 26 Ekim 2004 19:24 • #442349
    maviş maviş oh ne güzel

herkes kişi ve grup olarak bir şeyler yapmaya çalışıyor. belki özenti belki pop belki rock ama sonuçta yapıyor ve beğeniliyor bazı kitleler tarafından. buna saygı duyulması lazım bence. ha ben de avril lavigne sevmem ama hatun yaşına göre kendi çapında bir şeyler yapıyor ve iyi de götürdüğü söylenebilir.
  • LeTHaL_aNgLo • 28 Ekim 2004 15:23 • #442460
    kardeşim ne derseniz deyin kız çok güzel söylüyor sırf siz böyle metalci gözükmek için kızı karalıyorsunuz ama o süper
  • heimdall • 28 Ekim 2004 15:29 • #442462
    Bu ne ya bu sahibine yalvaran köpek bakışlı velet hakkında ne yazıp duruyorsunuz anlamadım ki???Reklamın iyiysi kötüsü olmaz ve siz bu özenti şebeleğin bir güzel reklamını yapıyorsunuz bırakın boşverin isteyen dinlesin isteyen dinlemesin hani sanki bu karı çok önemli siz de tartışıyorsunuz bırakın tartışmaya bile değmez!!
  • cobaingozde • 29 Ekim 2004 16:14 • #442502
    evet ya punk prensesi falan deniyo hakkında ama hiçte oyle degil,saçlarını açıp gitar çalıyomuş gibi yapmakla olsaydı herkes punkcı ya da rockcı olurdu pop yapıyo işte düpedüz bırakın avril kendini ben punk ya da rock yapıyorum diye avutsun.Ayrıca bunun yaşla alakası yok bende 13 yaşındayım ama gerçek rock ve metal yapan adamları dinliyorum..
  • heimdall • 29 Ekim 2004 16:35 • #442504
    Benim lafım sana değil elbette! bu karının sadece yaşı değil beyni de küçük hani bizim şu yeni yetme olup ben müziğin kralını bilirim ne alemlere daldım siz bilmezsiniz tarzı tipler vardır ya işte onlardan bu karı!yani anlıyacağın ben asiyim havalarında gezinip gitar falan kırıyor sanki olayı yemiş virtiöz olmuş şarkıları ve tarzı dünyayı değiştirmiş... işte benim kastettiğim bu!Ben de bu müziği o yaşlarda dinlemeye başladım bunun yaşla değil tavırla ilgisi var!
  • SlayerForever • 16 Kasım 2004 14:55 • #443622
    O Aphrodite'dir,müziğe pek gerek kalmıyor aslında onu seyredince...
  • peace_maker_17 • 16 Kasım 2004 15:01 • #443624
    Aslında ben onu seyrettiğimde resmen kendimden geçiyorum .. ya kısaca ben ona resmen aşığın onu sevmeyen ölsün..
  • cc_baran • 16 Kasım 2004 15:31 • #443629
    avril'in güzel olduğu falan yok,cici popçulara karşıyım deyip güya dağınık,düzensiz,özgür bir imaj çiziyor. evde pembe pijamalarını giydiğine,pofuduk terlikleriyle dolaştığına,firma patronuna yalandığına,asilikle ve punk felsefesiyle zerre alakası olmadan şovenist bir tutumla para kırma yolunda olduğuna eminim. müziğini dinleyen yok mu yav? neresi punk onun? biri bana punk'ı açıklasın ve avril'i o tarza dahil etsin.. bende burayı bırakır bir daha da girmem.