-
kesinlikle katılıyorum daha geçen gün mvö konserinde bizzat tanık oldum!!adamlar shake that thıng in yanısıra in da club a cover yapmışlar bilmiyorum ne diosunuz artık!!
-
ugrak dediğin hani şu içeride 15 dakka oturmaya tahammül edilemeyen yerse evde oturmayı tercih ediyorum..
keşke eskişehirde okusaydım be!
-
psycho killer,bir derdim var,cambaz,son pişmanlık dinlemektense varsın rnb coverı yapsınlar.daha iyi bari. farklı şarkı dinliyosunuz
-
napcaz ozaman...
e bizde seneye oraya gelince çok güzel olcak diyoduk hani istanbul gibidir... diye duymuştuk
gelince full yatcaz ozaman ...
kahretsin...
-
sen demek anemi ilen eğleniosun barancımmm???hadi bakalım yazıyorum bi kenara ayrıca sorulacaktır hesabı....
yaa acaba bu aksam buluşacak mıyız biz???
neyse öptüm..eco
-
arkadaşım bende anemi ile eğleniyorum.
hatırladığım kadarıyla beraber gittiğimiz her seferde sende eğlenmiştin.yoksa yamuluyormuyum eco
-
napcaz ozaman...
repertuar köpekleri diye bir grup vardı bir aralar. onlara ne oldu? serhat falan vardı basçıları sanırım.
-
sen demek anemi ilen eğleniosun barancımmm???hadi bakalım yazıyorum bi kenara ayrıca sorulacaktır hesabı....
yaa acaba bu aksam buluşacak mıyız biz???
neyse öptüm..eco
arkadaşım bende anemi ile eğleniyorum.
hatırladığım kadarıyla beraber gittiğimiz her seferde sende eğlenmiştin.yoksa yamuluyormuyum eco
cevap veriyorum aynen öyle oluyor.eğleniyoruz vesselam çok eğlenceli kişiler.dimi derro.hem asıl bi gitaristleri var ki eğlence kaynağımız o zaten.dimi eco.saygılar sevgiler
-
napcaz ozaman...
istanbula gitmişler
-
Repertuar dogs 'lara değindiğiniz iyi oldu onlardan bahsetmeyi unutmuştum ben (aslında unuttuğumda iyi olmuştu )iğrençtiler daha fazla yoruma gerek yok.