Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

İzmirli ROCKçıların içler acısı durumu!!!'Niyeee???'diye zorarsan dıkla abicim...

• deren • 15 Ekim 2004 19:44 • #441624
    gitaristleri için bir eliyle notalara basarken öteki eliylede tellere vuruyomuş diyolar.o derece yani.gerisini sen düşün.
  • cohen • 16 Ekim 2004 21:40 • #441700
    evet evet bende pek alışamadım o ancak birbirini kesen insanların mekanına
  • ozgoksel1 • 26 Ekim 2004 14:12 • #442332
    ya iyiki böyle bişey gündeme getirilmiş...gerçi benim farketmem biraz geç oldu ama :)) ya abi nerde jack daniels,rastlantı,punch,repertoir dogs....millet bi tutturmuş detone diye...adamların bırak çaldıkları şarkıları,replikleri,esprileri bile hep aynı yaaaa....ozze'dan medet umduk,yakında orasıda club bar olursa şaşırmayın...dungeon desen ilk açıldığı günleri mumla aratıyo...uğrak çok fazla gürültülü...ya ne zaman istediğimiz gibi bi mekan bulcaz biz ya....arkadaşlar toplanıp biz bi mekan açalım...ne dersiniz?
  • Muad Dib • 26 Ekim 2004 18:22 • #442348
    misafir umduğunu değil bulduğunu yer.

c.tesi - ooze - anemi.

kankam die söylemiyorum diyemicem sebep aynen budur.
  • KerryKing • 26 Ekim 2004 21:53 • #442410
    repertuar köpekleri bornova'da beri'de çıkıyor,pazar bir de salı yanılmıyorsam,tüm gruplardan çok iyi şeyler beklemeyin arkadaşlar,dikkat ettimde herkes süper ötesi birşeyler bekliyor,biraz yetinmeyi bilsek daha mantıklı olacak...
  • _dreamer_ • 28 Ekim 2004 08:18 • #442451
    izmirde barların ne b.k olduğu belli olmaz. bugün rock çalan yer yarın club party verir. onlar için mekanın ne kadar dolduğu ve içeride kız erkek oranının dengesi önemlidir. gerisini bosver. guruplar da aynen ibrahim tatlıses konserlerinde nasıl coşarsa öyle coşarlar bir iki adam görünce. o sebepten herşeyi çalabilirler. tavsiyem canlı müzikten birşey beklememenizdir. fakat dungeon'da canlı arasında çalınan cansız müzikler hep hoşuma gitmiştir. hatta gurup sahneye biraz geç çıksa da takılsak biraz daha demişimdir.