Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

ROCK'N'ROLL ELDEN GİDİYOR!!!

• death_glory • 10 Ekim 2004 15:01 • #441282
    Hey millet! Kesin tartışmayı!...
    Hepimiz dünyanın dönüşünü seyre dalmış gidiyoruz... Başımıza gelenlerden haberimiz yok...
    ROCK'N'ROLL ELDEN GİDİYOR!!! Bu acı bir gerçek ve ne mutlu farkında olup birşeyler yapmaya
    çalışanlara..
    Bir kaç yıl öncesine kadar pop müzik vardı ve SANATÇI ünvanına sahip KUTSAL kişiler...
    Bugünse herkes sanatçı, herkes şarkı söylüyor... Pop müziğin kısa serüveni bu işte; aç köpekler
    tarafından nasıl parçalanıp yendiğini siz anlarsınız artık! Ve gelelim bizi ilgilendiren asıl
    konuya... Rock'n'Roll nereye gidiyor? Önce bilmeyen arkadaşlarım için açıklamak istiyorum ki
    Heavy metal; blues dan Rock'n'Roll ve ondan da rock müziğin doğmasıyla oluşmuştur. Yaşadığımız
    çağda R'N'R diye bir müzik türü kalmadığını ben de biliyorum. Evet, bu acı bir kayıp ancak onun
    için elimizden gelen hiçbirşey olmadığına göre şu an yapılabilecek en iyi şey elimizdekileri
    yaşatmak. Ancak görünen o ki bu aç köpekler Heavy metal'in metal kemiklerini çoktan kemirmeye
    başlamış ve aşındırmayı becerebilmişler. Bu yüzdendir ki bugün Hvy metal kategorisinde
    The rasmus, linkin park ve tanımadığım bir sürü sefil yer alıyor. Bu günki "metalci" arkadaşlarım
    Hvy metal'in babaları Led zeppelin'i, Black Sabbath'ı tanımıyor... Bu arkadaşlara göre "metalci"
    olmak "KAFA SALLAMAK", "KEDİ DOĞRAMAK", "CİVCİV EZMEK"..... Nerden duyar bu garibanlar böyle
    şeyleri bilmem! Evet Heavy Metal, öfkenin müziği ancak öfke haksızlığa, toplum sorunlarına,
    savaşa karşı! (en azından başlangıçta böyleydi) Tabi alkol, sex ve şeytanın Hvy metal'le
    ilişkisi de başka bir boyut...
    1960 larda dünyaya gelmiş bir erkek çoçuğu olmayı çok isterdim. O zaman hem müziğin böyle
    acı bir şekilde aşağılanışını ve çöküşünü görmezdim; hem de müzikten anlayan geniş bir kitle ve
    HVY METAL için yapacak çook şeyim olurdu!
  • metaligirl • 10 Ekim 2004 21:00 • #441314
    gitmezzzzzz..... bırakmayızzzzz......
  • brownsugar • 10 Ekim 2004 21:07 • #441316
    elden asla gitmez led zeppelin vs. albümlerimiz bozulmadıkça rock n roll heavy metal rock bizimle olcak ama şu linkin park korn olayı rezil ediyo o ayrı
  • SoFineSlash • 10 Ekim 2004 22:40 • #441331
    bırakmam uleeennn bırakmam.....kesınlıkle brownsugar'a katılıyorum...
  • MoonLigth • 11 Ekim 2004 12:56 • #441357
    Katılıyorum sana death_glory!
  • fibonacci • 11 Ekim 2004 17:30 • #441376
    lütfen pop müziğe sataşmayın. yani bildiğimiz pop müziğe.
  • kafa-yok • 11 Ekim 2004 18:40 • #441387
    60ların müziği hala Alive.It is Grunge.
  • jonathan_davis • 11 Ekim 2004 19:51 • #441393
    sallayın yaaa sonradan bitme grupları...valla dooru linkin korn falan da bozuyo işi...
    (hüleyyn nickimi bi deiştiremedim gitti haa!!rezillik!!!)
  • psycho vocelo • 11 Ekim 2004 22:57 • #441401
    evet yeni grupların bazıları cidden batırıyo...ama metal dinleyen belli bi kitle var sonuçta ve bunun kesinlikle azalacağını sanmıyorum.güzel rock'n'roll grubu yok yenilerden,o doğru.bi de geçende en yakın arkadaşlarımdan biri ''siz kedi de kesiyo musunuz?'' dedi yaaa...alla allaaaaa!!kısa devre yapıyodum nerdeyse be..
  • sonicyouth • 12 Ekim 2004 18:05 • #441461
    ROCK'N'ROLL BİTMEZ

rock