-
ROCK'N'ROLL BİTMEZ
Bİ SÖZ VARDIR- ELVIS PRESLEY ASKERE GİTTİĞİNDE ROCK N ROLL ÖLDÜ - DİYE
ROCK N ROLL KARŞI DURUŞSA ROLL KISMI BUGÜN ÖLÜ AMA ROCK KISMI DURUYOR
-
evet gitmek üzereydi ama The White Stripes, The Strokes gibi guruplar türedi olayı kurtardı bir nebze.
-
rock a hiçbirşey olmaz TV de görülenler sizi yanıltmasın arkadaşlar...Bugün hala bangır bangır metal grupları yeni albümlerini çıkartıyorlar..tabii aralarında artan yaş problemleri yüzünden soundlarını yumuşatanlar da mevcut ama daha sertleşenler de var..bknz Testament - the gathering .. önceki tüm testament albümlerinden daha sertti...Rock'n ROll yok ama artık..:) ama bugünkü rock ta ordan gelişen bi olay olduğu için ve değişen müzik tarzlarının da bu şekilde asimine olabileceğinden bunu pek yadırgamamamk gerek..siz yeter ki linkin miymiş korn muymuş neymiş o gruplardan uzak durun..:)
-
KoRn a laf yok
herifler metallica nın one şarlkısını coverlamışlar
harika olmuş
zaten metallica üyelerininde ağızları açık kaldı
-
evet arkadaşlar hayranlarından özür diliyorum ama Türkiyede teoman,şebnem ferah, haluk levent vs vs vs.... diğer yandan linkin park, yok rasmus (başka da tanımıyorum zaten ama var biliyorum; bölünerek mi çoğalıyolar ne...) mahvettiler müziğimizi, yozlaştırdılar, basitleştirdiler... hepsine nefret kusuyorum ayrı ayrı... söylenecekler bitmez arkadaşlar ancak unutulmasın ki müzik kutsaldır ve heavy metal tapınaktır bazen, onda kendinizden geçersiniz bazen yatıştırır bazen kışkırtır işte böyle..
-
ROCK ÖLMEEEZZ!! ROCK'N'ROLL GİTMEZZ..!
dinlemeyi biliyosanız asla ölmez..anlamıyorsanız zaten doğmamıştır..
-
ROCK ÖLMEEEZZ!! ROCK'N'ROLL GİTMEZZ..!
Rock 'n' Roll dinlemek ile metal dinlemek farklıdır. Hiç Rock 'n' Roll dinlememiş metalci arkadaşlara burdan sesleniyorum linkin park , korn ...vs nin yaptığı müzik değil Rock 'n' Roll derseniz Elvis Presley'in üzerine tanımam metal derseniz Led Zepplin , Hard Rock derseniz Deep Purple bunlar müzik yapıyor bunları dinleyin ...
Rock 'n' Roll elden gidiyor ülkemiz için doğru çünkü ülkemize ulaşmayan hatta Avrupa'ya bile Amerika'lı Rock 'n' Roll sanatçıları var ve gerçekten müthiş müzik yapıyorlar. Ama ülkemizde malesef...
-
+1000000
gerçi ben son Sebastian Bach konseriyle 80lere geri gittim bir süre için ama neyse:)
-
giderse gitsin ya insanlar ne isterse onu dinlesin bırakın karşı koymayı ne bu şiddet bu celal anlamam...
-
Gitmez sadece dönem dönem dalgalanır