-
PİLLİ BEBEK ankaralı bir gurup şuanda piyasada bir albümü var UYANDIRMADAN adında ve pek dinleyen insana rastlamadım dinleyen varsada sizce nasıl bir gurup vede şuan piyasada rock yapıyorum diyen onlarca insanada taş çıkartacağına eminim!
-
pilli bebeği grup yerine koyuyarsanız eyvahlar olsun sabahlar olmasın diyorummmm
-
rock marketin bir bölümüne konuk olmuşlardı
orda izlemiştim çok hoşuma gitmedi
-
Pilli bebek gerçektende süperdir.İlk cd lerini alıp dinleyip bence öyle konuşun.Şarkıları filan baya kaliteli.yeni bir cd leri çıkıcaktı onu bilmiyorum ama ilk cd lerini "bulabilirseniz" kesin alın.
-
pilli bebek hakikaten iyi bir gruptur.özellikle bar programlarını dinlemeni isterim mükemmel bir sahneleri ve performansları vardır dede sahnede baya iyi gitar çalar döktürür.
-
valla ben 2001 de dinledim.eskidi yani onlar o kadar yeni değiller piyasada
-
Pilli Bebek iyi gruptur hoş gruptur, sahne performansları iyidir falan da tanıyanın ve sevenin fazla olmamaması çok normal bence çünkü üretme gücü pek yok adamlarda. Bi de coke-man'in de dediği gibi eskidiler be anam be...
-
pilli bebek...bence iyi grup! üretmeyi mi pek sevmiyolar yoksa müzük dışı işlerle daha çok ilgilendiklerinden mi olsa gerek bilmiyorum ama üretken değiller doğru..bar programları iyi hoş okadar...severim ben...
-
kardeşim sana sabahlar olmasın...
ne dinliyosun sen grup diye grup şurup mu?
-
pıllı bebek delı bır gruptur.2000 yılından berı uyandırmadan albumunu dınlıyorum.hala bıkmadım.bence turkıye de gercek rock adına yapılmıs en onemlı eserlerden bırısıdır.ayrıca grup eskı uyelerınden yoksun kalmıstır.sadece vokal degısmemıstır(dolayısıyla gıtar da degısmedı).bence dınleyın ve ondan sonra karar verın.rock muzıkten hoslanan ınsanların hayran kalacagına kesın gozuyle bakıyorum.bılhassa sıyah beyaz dınlenmeyı son derece hak eden efsanevı bır parcadır.