-
Abi pilli bebeği bilmeyen duymamış adam rock müzik dinliyorum yani takip ediyorum demesin.
-
himm. ankarada yanilmiyorsam barakaRock diye bir mekanda cikiyorlardi bu arkadaslar. dinlemedim. bi dinlesem iyi olur galiba.
-
şöyle bi sorun var. adamlar sahnede epey iyi. ok. ( bu arada bilmem kaç yıldır ssk baraka da çalarlar) ama her performans grubu albümde de iyi olacak diye bir kaide yok. ayrı ayrı iyi müzisyensindir, grup olarak da sahnede enstruman shov felan yapıp yeni yetme gitaristlerin aklını alırsın ama iş beste yapıp profesyonel müzik piyasasına girmeye çalışınca adama şöyle bir hoop derler. zaten çoğu müzisyenin arkasında albümlerde türkiyenin en iyi enstrumanistleri çalıyor, şimdi sen barda iyisin diye bu adamların(ki çoğu pilli bebek elemanlarından daha iyidir, (bi kaçını tanırım, görürseniz bu yazıyı kızmayın)) ekmek yediği piyasada tutunamazsın, çıkartmayınj kardeşim, ya tutarsa diye denemeyin şansınızı, baba biz de iyiyiz diye gaza getirmeyin kendinizi,, derim..
-
ewt davulda portnoy gitarda'da satriani falan var
bazı arkadaşlar bu gurubu dinlemeyen müzikten anlamaz falan demişler kesinlikle haklılar pilli bebekler gerek çıkarttıkları kaliteli albüm gerekse yeni yeteneklere şans tanımaları(deftones Korn vs...) ile süperler yani
-
pek bisey üretmiyolar diyemeyiz ama haklısın bi yönden sende çünkü herifler barakadan çıkamadılar bi türlü ama çok süper işler de çıkarıyo bu babalar siyah beyaz mesela standartların üzerinde tabii standart olarak türkiyeyi söylüyorum
-
pes doğrusu okadar eleştiriye sabrettim bişi demedim ama sabrımı zorladın doğrusu sana derimki üretkenlik demek her yıl bir albüm çıkarmaksa sana h.levent vs leri tavsiye ederim.
-
hiç bi sorun yok arkadaşlar PİLLİ BEBEK canavar gibi grup harbidende eger canlı izlemediyseniz kaçırmayın derim özellikle haluk levent şarkılarında coşuyolar Perşembe Günleri Barakadalar gece 2 gibi bitiyo programları ama harbiden iyiler dayanamaz insan hiperaktif olur valla onları izlerken...
Neyse hey Ankaralılar bigün bunu yapın onları izleyin
-
birader anlamaz demedim takip ediyorum demesin dedim.Ona bakarsan mozartda petrucciyi dinlememiştir ama senden daha çok anlıyordur müzikten.türkiyenin en iyi rock yapan gruplarından biridir bilmemen senin sadece kendini dream theater satriani korn falan filana kaptırdığın anlamına gelir.Bir gün bir Pilli Bebek konserinde gitarist basçı veya davulcuyla konuşup muhabbet edip sana bişeyler katmasını sağlayabilirsin.Öneri alabilirsin ama bunu Petrucci sana asla yapmayacak bilmiş ol.Her müzikten anlayan petrucciyi satrianiyi steve vai'i falan bilmez bunuda aklına yerleştir.Pilli Bebek albümü zaten her raksotek veya D&R da falan vardır.Herhangi bir rock programını takip etseydin trt eko veya tv8'de duyardın zaten muhakkak.
-
dinledim, Altyapılar gayet iyi de vokal bayat be...
-
Haluk Levent'mi çalıyorlar ?