Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

YAVUZ ÇETİN

• death_glory • 18 Ekim 2004 11:29 • #441836
    Arkadaşlar bu forumu açarken burda hala sizin gibi insanların var olduğundan
    emindim. Hepinize sonsuz teşekkürler...
    Yavuz Çetin'in ölümü aslında bir dirilişti! O giderken bize
    yetinecek kadar servet bıraktı zaten. bugün onun bu şekilde yaşaması
    ve müziğin günden güne yokoluşunu seyrederek kahrolmuyor olması hepimiz
    için daha büyük bir sevinç.. Çünkü o hiçbirimizle kıyaslanmayacak kadar
    kutsal ve büyük bir müzisyen, buyüzdendir ki müziğe biz onun kadar
    tapamayız!
    Bu gün bizler var oldukça büyük müzisyenler asla ölmezler..
    Fiziki olarak bu dünyada bulunmayan tüm sanatçı üstadlarımı saygıyla
    anıyorum ve şu an çok mutlu olduklarına inandığım için ben de çok mutluyum.
  • nef_i • 18 Ekim 2004 12:31 • #441840
    eşi olmayan...

arakadaşlar bu haberi duyduğumda bende çok mutlu olmuştum eminim sizde olucaksınız:
    yavuz çetinin en sevilen şarkılrını onu seven grup ve solistler(ki hepsi yavuz çetinin arkadaşlarıymış) bi albüm içinde seslendirip bize harika bi müzikziyafeti sunacaklarmış umarım gerekli ilgiyi görür...:(((((((
  • the_wall • 18 Ekim 2004 15:19 • #441849
    YAŞAMAK İSTEMEM ARTIK ARINIZDA DEDİ VE GİTTİ.TERCİHLERİN ÜSTÜNE KONUŞMAK YERSİZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM.TEK BİR GERÇEK VARDI EN İYİSİYDİ....
  • death_glory • 7 Kasım 2004 17:45 • #443133
    heeey bizim tayfa bakın ne buldum burda bizim taaaaaaaaa epeski forumlarımızda duruyomuş hey gidi günler hey.... ben de bunların arasından yavuz çetini tutup çıkardım, keşke onu boğazın sularından tutup böyle çıkarabilseydik daha iyisi oraya gitmesine engel olabilseydik. şu an pişmanlık duymaktan başka yapabilecek bişeyimiz olmadığına göre...
  • Yiaa • 7 Kasım 2004 18:50 • #443142
    ne zaman böyle Yavuz Çetin dinleyenlerin "O"na yazdıklarını okusam gözlerim dolar. Ya ben bir site yaptım. www.yiaa.web.tr diye ama işlerimden dolayı ilgilenecek vakit bulamıyorum. Yavuz dinleyenlerden yardım bekliyorum... Bana GarMes'den ulaşabilirsiniz..
    Yaşamak
    istemem
    artık
    aranızda
  • SlayerForever • 16 Kasım 2004 14:31 • #443615
    Hiç hatırlamasak daha iyi,insan parçalanıyor çünki.İyi müziği inadına yaparak onun intikamını alabiliriz.