Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Yavuz Çetin Yaşasaydı...

• tranceparent • 26 Ekim 2004 20:23 • #442358
    yok abi ciddi soyluyorum hasta bunlar ya
  • Muad Dib • 26 Ekim 2004 20:27 • #442362
    var var bi kanama ama tam şaapamadım ben
  • sultana • 27 Ekim 2004 01:55 • #442416
    bencede bi halt deişmezdi müzik piyayasının bu iğrenç hali adına ama en azından onun o güzel müziğinden mahrum kalmazdık onun kıymetini bilen bi avuç insan olarak...keşke yaşasaydı...keşke daha güçlü olsaydı...
  • divinemusic • 27 Ekim 2004 20:36 • #442435
    Senden neden nefret edeyim ki mor ve ötesi? :) Nedense insanlar düşündüklerini söyleyince suç sayılıyor. Bu yüzden de Türkiye de düşünce suçu gibi saçma bir kavram cezası var. Sanırım bu bizim Türklüğümüzden gelen bir hastalık. Ayrıca ben MVÖ yü severim ama gerçekleri de söylemekten asla çekinmem.
  • heimdall • 28 Ekim 2004 15:09 • #442458
    Bence hiçbirşey değişmezdi ve belki iyiki de öldü ve bu piyasanın gittikçe iğrençleşmesini görmedi ya da piyasaya uyup rezilleşmedi!Ama hayal edin arkadaşlar bu ülkenin adam gibi bir yer olduğunu ve Yavuz Çetinin bugün dünyada tanınıp dinlendiğini onun posterlerinin dünyanın her yerindeki insanların odalarını süslediğini ya da bu ülkenin unutturulan değerlerinin unutulmadığını mesela bir Kramp grubunun Rolling Stones kadar büyük olduğunu(bu grup bugün Amerikada olsaydı bu olurdu)Hasan Cihat Örter'in Malmsteen ile,Stariani ile yan yana anıldığını...Hayal edin arkadaşlar çünkü elimizden ancak bu geliyor!
  • stargazer • 28 Ekim 2004 21:52 • #442485
    biz yaşıyoruz da ne oluyor?
  • syarar • 28 Ekim 2004 22:12 • #442487
    Garajdaşlar Yavuz ÇETİN'e aşığım özellikle gitar çalmasına ama onun bir şarkısı var
    YAŞAMAM ARTIK ARANIZDA EĞİTİLMİŞ KÖPEKLER diye hiçbir yerde bulamıyorum biri bana mail atarsa anlından öperim
    Not:İsteğe göre değişik yerlerden öpülebilir...!
    :D
  • MoonLigth • 29 Ekim 2004 13:18 • #442498
    Müzik artık endüstri...
    Para koyarlar cebine, ruhunu çalarlar oğlum senin
    Puffff!..

Yaşasaydı bişey değişmezdi. Bu piyasa yine böyle olurdu
    sadece yaşamış olurdu. Ve değeri yine bi avuç insan tarafından bilinirdi. bu kadar
  • cohen • 29 Ekim 2004 22:42 • #442514
    aslanım be yavuz çetin değil atatürk yaşasaydı değişirmi zannediyosun
    adamlar bulmuşlar düzeni takılıyolar kafalarına göre,koyunlar sürüden çıkmaz popçudan adam olmaz!
  • Anthrax • 31 Ekim 2004 10:33 • #442600
    ne yavuz çetin
    ne m.kemal atatürk
    ne pentagram
    ne ....
    aslında biz ne zaman arabeski bırakıp evrensel müzikle tanışırsak
    aslında biz ne zaman din sömürgesini bırakıp laikliğe asılırsak
    aslında haluk teo dinlemeyip pentagram gibilerini keşfederse

işte o zaman ne yavuz ç. intihar eder
    ne atatürk'ün kemikleri sızlar
    nede pentagram biz artık türkiyede album yapmayacağız der.