-
Sessizliğin ortasından kopan bir çığlıktır HEAVY METAL! Tahrik etmiyorsa korkutur kimilerini...
Kimileri içinse bir ilaçtır, tüm hafızayı yok edip beynine yerleşir insanın...
ve tüm bedenine yayılır. Artık o insan hissetme yeteneğini kaybetmiştir. Acıyı ve sevinci
ayırd edemez... Kimileri için yatıştırıcıdır, sakinleşir gibi görünürken o insanın içindeki
kıyametin farkına kimse varamaz. İyi bir dost olur bazen, ucuz ve kuytu bir bar köşesinde
yığılıp kaldığınızda yanıbaşınızdadır! İnsanlar sizi ezmek için üzerinize yürürken sizi
ayakta tutan, mırıltılarınızı çığlıklar halinde insanlara duyuran odur!...
Bazen bir şarkı, belki bir notada bulursunuz onu... Gitarın iki perdesi arasında,
bagetin tek bir darbesinde ya da bir serserinin gırtlağında. Dönüşü olmayan bir yoldur
Heavy metal ve siz o yola baş koyduysanız sizi asla yalnız bırakmaz!
Bir içkidir hvy metal; onu içer ve kendinizden geçersiniz.. Bir yosmanın çağıran
bakışlarıdır; tahrik eder ve bir anda herşeyi boşverip kollarına bırakırsınız kendinizi..
yaşamanın ve ölmenin sebebi olur bazen, aklınızı çeler, ona itaat edersiniz......
hepsinden önemlisi ve somut olanıysa
HVY METAL BİR YAŞAM TARZIDIR, ONU YAŞARSINIZ TÜM BENLİĞİNİZLE.....
-
Sadece eğlence için diğil , getirdiği felsefe ile , iplerini kimin tuttuğunu bilmeyen kukla insanları hürriyetine kavuşturan , peşinden parçalarını dağılmadan getirebilen , öfkeyi en mantıklı sözlerle saplayan , ve belki de kötü anlam taşıyan sözlerle bile iyiyi hedefleyebilen bir müzik.
Nedeni bilinmeden sadece başkaları yapıyor diye üstüne yığınla eleştiri yapılan da Heavy Metal.MTV ye bakıp da öldü denilen de Heavy Metal.Sadece 2004 yılında 4000 den fazla albüm çıkartan da Heavy Metal.
Benim anlamadığım şey neden bu müzikten anlamayan insanların böylesine kendini ispatlamış bir müzik tarzına yaptıkları amaçsız ve sonuçsuz eleştiriler.
Heavy Metal kaliteli bir müzik değildir diyen insalar da var.Sanırım kalitenin ne demek olduğunu bilmiyorlar..ÖĞRENECEKLER..
-
nasıl öğrenicez?!!!
-
Dinlerseniz öğrenirsiniz..yeter ki önyargıyla yaklaşmayın içindeki ruhu hissedin..Motorunuzla giderken rüzgarın saçlarınızı arkaya savurşunu hissedin..işte heavy metalin başka bir tanımı daha size.
-
ben dinlediğim müziği anlamak isterim..
bu müzikten bişey anlamıyorum ki...şarkıyı kendim de söylemek isterim ama bu şarkıları söyleyemiyorum ki...
-
Birşeyi söyleyememek anlamamaksa o zaman insanlar hiçbirşey anlamıyorlar yaptıkları hiçbir işten.
Sözleri anlayamıyorsan o senin sorunun bence.İngilizce bilen birinden yardım alabilirsin.Emin ol ki boş şeyler anlatılmıyor heavy metalde..
-
serpent king'e katılıyorum.heavy metalde kesinlikle boş şeyler anlatılmıyor,çoğu zaman kendimi buluyorum ben sözlerde...
-
death_glory ve serpant_king ikinizi de alkışlıyorum mükemmel betimlemeler...yazdıklarınız için "işte budur" diyorum ellerinize sağlık...
-
heavy metal güçtür!!! özgürlüktür...
-
peki ben bu gücün ve özgürlüğün tadına bu müzikle nasıl varıcam...yol gösterin bana mümkünse.