Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

HEAVY METAL

• Serpent_King • 24 Ekim 2004 20:04 • #442225
    Bence bir grubun performansını canlı canlı izle o ruhu ve sıcaklığı hissedeceksin.İstersen gel benim grubumun stüdyosuna izle :) :Pp..O heyecan bu şekilde farkedilebilir.ya sonuçta birşeyi zorla beğendiremeyiz sana.Bana kimse yol filan göstermedi ben kendim buldum kendim seçtim ve dinledim...Ama çok istiyorsan sana beğenebileceğin albümleri ve grupları yazarız..
  • JackSparrow • 24 Ekim 2004 20:14 • #442228
    Everyone of us has heard them call...
    If your not in metal you are not my friend...

Manowar dinlerseniz Heavy Metali kanınızda hissedersiniz derim ben...
    Bir grup yaptığı müziği bu kadar iyimi anlatır ya da bu kadar dev bir egoyla bu kadarmı alçak gönüllü olunur...

Brothers of true metal....
  • death_glory • 24 Ekim 2004 22:31 • #442237
    özgürlük insanın içinden gelir. Hvy metal bir keşiftir ve bir şeyi arıyorsan yalnızca bulursun bu bir keşif değildir. Hvy metalin verdiği güçse bambaşka, onu hissetmek bir ayrıcalıktır...
    bunları hissedemiyoran kendini zorlama bu demekki sen bu yolun yolcusu değilsin!
  • Legend • 25 Ekim 2004 13:04 • #442270
    Metali herkes dinleyebilir bence sadece şans verilmeli ve doğru parçalardan dinlenmeye başlanmalı , ancak bu şekilde müziğe daha geniş bir açıyla bakabilir ve hertürlüsünü dinleyebilirsin , asla bir tarzı acımasızca eleştirmeyin sadece tarzın icra edilişi veya empoze ettiği kültürü eleştirin ki müzik evrensel kalsın , herşeyi arındırıp sadece melodiyi dinle...

The Gods Made Heavy Metal And They Saw That It Was Good
    They Said To Play It Louder Than Hell
    We Promised That We Would
    When Losers Say It's Over With You Know That It's A Lie
    The Gods Made Heavy Metal And It's Never Gonna Die
  • wolverine15 • 25 Ekim 2004 13:49 • #442273
    sadece dinle sonra...
  • hardquake • 25 Ekim 2004 22:41 • #442308
    tamam dinliycem de bana bu konu da kaynak sunabilecek biri var mı acaba?...ben bu kasetleri nerde bulabileceğim ki?.
  • METAL LICA • 21 Kasım 2004 17:05 • #443971
    En sevmediğim şey metal müziklere karşı insanların önyargılı avranmalarıdır. özellikle heavy metal ee...
  • KorMetal87 • 22 Kasım 2004 14:56 • #444006
    İşte aradığım forum budur kardeşler.Gerçekten bunları konuşmak lazım.Yok haluk.yok hiphop,yok rap.Nedir bunlar ya.