Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Metalde Teknoloji

• Karapranga • 31 Ekim 2004 20:10 • #442642
    Bence Klavye "abartılmamak şartıyla" eklenmeli düşüncesini söylemek isteyen varsa yazsın
  • XSMetaL • 31 Ekim 2004 20:14 • #442643
    valla hafif duyulmasında bi sakınca yok
    olmasada oluyo hani :D
  • Karapranga • 31 Ekim 2004 20:18 • #442645
    Haklısın da mesela tavsie ederim afraid to shoot strangers"Iron Maiden" ı dinlediisen orda güsel bi klavye var.Ama bi de bodom u düşünürsek ne o öyle yaa
  • Serpent_King • 31 Ekim 2004 20:24 • #442646
    bence de çok fazla abartılmamak şartıyla kullanılmalı bence sahneye bi piyano ve pipe koysunlar daha iyi
  • XSMetaL • 31 Ekim 2004 20:26 • #442647
    :)
  • Karapranga • 31 Ekim 2004 20:39 • #442652
    aslında synthezziser den iidir.Ama yinede sadece kulağa kötü gelen sesi yok etsinler ve kolaya kaçmasınlar.
  • ScarFace • 31 Ekim 2004 20:47 • #442657
    bence bozar...düşüncem bu yönde.
  • MetalMessiah • 31 Ekim 2004 21:01 • #442659
    Iron Maiden'ın seventh son of a seventh son albümündeki gibi synthisizer kullanımı iyi bence, Children of Bodom Klavyeleri direk üçünücü gitar yerini alıyor çoğu zamanda.. o harmoniler iki gitarla çok daha iyi oluyor.. bazı şarkılar için iyi oluyor klavye,, mesela: STRATOVARIUS: Anthem of the World..... yanlız metalin kendinsinde ağırlığnı hissetmemeli klavye,,, ya da nadiren kullanılmalı,, benim düşüncem bu,, bende isterdim klavye grubumda,, gitar çalıyorum ve direk gurpta aktif bir duruma düsüyorsun.. yanlız kendi klavyemde var,, az çok bilirim... final countdown falan çalarım eğlence için... yanlız eğer bi grupta klavye çalıyorsan ve çok duyulmazsan sıkılırsın.. o klavye çalan herif hayatından bezer artık... bu yüzden maiden synthizserdaki adamı gruba dahil etmedi.... klavye çalan ve sıkılmayan adamlar ise CHildren of Bodom, Cradle of Filth gibi gruplarda çalıyor.. bu yüzden "klayve" grubun çaldığı tarzı çok büyük bir şekilde etkilemektedir.. klavyesiz bir Cradle of filth düşünülemez ama Iron Maiden klavyesiz aynı tarzda devam edebilir...
  • Karapranga • 31 Ekim 2004 21:16 • #442661
    Baba öyle diyon da Cradle dir veya bodomdur adamların gitaristleri zaten çok iyi o melodileri gitarla yaparlar.Sence o melodiler gitarla olsaydı iyi olmazmıydı.Ya da ne bileyim herkes haddini bilsin Klavye isteyen gitsin Progressive falan yapsın.Ya da senfonik falan ne o öyle black metal de heavy metalde "şirin" melodiler ya
  • ngitt • 31 Ekim 2004 21:22 • #442663
    klavyesiz bir dimmu borgir ya da cradle of filth düşünülmez bence hatta klavyesiz power metal de düşünülmez. (nacizhane benim görüşlerim tabi) ama gel görki çok teknolojik aletlerle girişilmiş bi heavy metal bence çizgisinden sapmıştır...
    tabi pure black metal'de de klavye çok komik olur.. hatta artık o başka bişey olur. o yüzden sonuç olarak kimi türde olmassa olmaz ken kimi türde de olursa olmazdır teknoloji der ve saygılarımı sunarım.