Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Metalde Teknoloji

• eelmaa • 31 Ekim 2004 21:24 • #442664
    şahsen ben hoşlanmıyorum.
  • Karapranga • 31 Ekim 2004 21:27 • #442666
    bence metalin kalitesini düşürüyo
  • Karapranga • 31 Ekim 2004 21:28 • #442667
    düzeltiyorum Heavy metalin kalitesini düşürüyo
  • MetalMessiah • 31 Ekim 2004 21:39 • #442668
    Adamlar niye klavye kullanmayı seçmişler bende bilmiyorum arkadaş.. bence bir COF ya da CHildren of Bodom coverı yapsam.. basarım gitaları ve brutal vokal yerine de söyle Rob Halford gibi söylerdim.. o zaman manyak bir sey cıkardı ortaya... harbi o klavyeciler basıp final countdown çalsınlar (bu arada EUROPEun yeni labumu çıkyormuş ve daha manyak olcakamış duyurulur) ama bu bizim fikirlerimiz... bence adamlar kendilerince yaptıklarının doğru olduğunu zannediyorlar.. o yüzden, diyorum "ya COF böyle işte ya... adamlar vazgeçemiyorlar klavyeden..."... Inflames'de hiç kalvye yok ve ben onları "klavyesiz Children of Bodom" olarak görüyorum... tarz birden değişiyor... asıl black metal bence.. mercyful fate.. aslında heavy metal ama ne bileyim satan matan onlar ilk çıkarış ortaya... king diamond... acaba COF damı onlar gibi olurdu klavyesiz???

konu metal teknolojisi: mxingden nefret etmeye başladım... abi çalacaksan 10 tane gitar... 10 tane gitarist al ya!!! adamlar hayvan şeyler kaydediyor albumde.. mesela HElloween- I want out.. sonra konserde çalıyorlar.. göt gibi oluyo... mixing, albümlerin kalitesini artırıyor ama konser kalitesini düşürüyor.. ayrıca vokal efektleride vokal harmonisiyle degistirilmeli.. aynı adam albümde üst üste aynı şeyleri söyliyor... ya kardeşim Bling guradianda nerdeyse grup koro gibi... biraz öyle olmaları lazım... ama blind guradian da çok mixing yapıyor.. onun için konserde biraz sıçış oluyor... "Another HOly WA R'un live versyonunu dinlemek istemem mesela...
  • heimdall • 1 Kasım 2004 12:20 • #442694
    Ben de eskiden aşırı karşıydım ama bazı gruplar çok iyi kullanıyor! technoya ya da Club gibi müziklere doğru bir eğilim var bu müziğin doğasını ve kalitesini düşürüyor bu şekilde olmamak şartıyla mesela bir Iron Maidenın kulandığı gibi olmak şartıyla olabilir bence!
  • Serpent_King • 1 Kasım 2004 12:57 • #442698
    pure black de de klavye olur bence güsel de oluyo...ceremonial castings ...mesela iyi bi grup tek eksisi birçok şarkıda kendilerini tekrar etmeleri onun dışında hayet iyiler.
  • Karapranga • 16 Kasım 2004 17:45 • #443641
    Konu biraz klavyeye kaydı ama bir de mix yapanlar ne olcak. Al bak şarkıyı 50 kişi birden söölüyo 10 kişi birden gitar çalıyo ne bu ya konserde napçan lan sen destruction bilen varsa ve konserdeki hallerini gören varsa konuşsun şimdi 3 kişi grup mu olur be abi
  • yagiz_ozbay • 20 Kasım 2004 19:48 • #443903
    bence bazen yakışıyo ozzynin şarkılarında don airley ne de güzel çalar.AMA TURNTABLE KESİNLİKLE OLMAZ!!!!!
  • Karapranga • 4 Aralık 2004 21:57 • #444637
    Abi metallica yeni albümünde yapar bakarsın. Nue-metal yapıyolar bi metalcinin sesi çıkmıyo ya.Neyse Ben müziğimi dinliyim
  • cc_baran • 4 Aralık 2004 22:35 • #444649
    metallica = b*k ötesi
    yazıklar olsun