Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

black_sabbath

• karete • 2 Kasım 2004 06:16 • #442759
    bu herifler iyi müzik yapıyo ama elektro dediğin biraz daha şov yapmalı bence ve ben bu grubun elektrocusu bıyıklı herife kıl oluyoom gıcık pis herif
  • death_glory • 2 Kasım 2004 17:50 • #442785
    abi ne istiyosun heriften!!! evet black sabbath hvy metal denince akla gelen ilk isimlerdendir ama ben de öyle çoooook fazla sevmem Ledzeppelin daha önce gelir benim için. heleki ozzynin son yıllardaki rezil halleri... gerçi yanlış bilmiyosam black sabbath vokalini sonradan değiştirmişti ama ilk kadro neyse grup da odur bence!
  • gokcen • 2 Kasım 2004 18:33 • #442789
    evet black sabbath ın solisti sonradan değişti,ilki kesinlikle daha iyi ama paranoid ide kimse ozzy kadar iyi söyleyemez heralde:)
    bu arada karetecim,o bıyıklı adamın adı tony iommi ve bir listede dünyanın en iyi gitaristi seçilmiş(hernekadar tasvip edilmeyecek bir liste olsada)
    ayrıca eski metalci amcamlar bilir(anderson gibi)b.s.ın metale katkısı büyüktür..
  • cc_baran • 2 Kasım 2004 20:08 • #442802
    Ozzy'den sonra Dio geldi vokale,sonrada solo çalışmalarına geri döndü. Iommi'nin iyi bir gitarist olduğunu düşünüyorum,70 li yıllarda öncülüğünü yaptıkları,parlattıkları tür devasa gitar soloları üzerine temellendirilmiş bir tür değil zaten. O sololar 70'lerin sonuna doğru trash'in gelişimiyle ortaya çıktı. Black Sabbatth'ın yaptığı,yıllardır süregelen klasik rock'ı sertleştirerek,melankolik bir hava vererek ve farklı imajlarla süsleyerek rock severlere sunmak oldu. Ve tonlarca özgün eser yarattıkları yadsınamaz. 60'lardan buraya büyüyerek gelen bu gerçeğin aksine Metallica'ya heavy'nin babası denmesi (öyle anket yapan bir zat-ı muhterem var) çok acı. Kaldı ki Metallica Heavy'le değil trash'le başlamıştır yoluna. Bak şimdi nereden nereye geldim :))
  • karete • 2 Kasım 2004 21:08 • #442805
    ben metallicadan daha çok seviyorum ama o bıyıklı herif bütün moralimi alt üst ediyo o yüzden videolarını izleyemiyorum fredy için düzenlenen konserde brian may ın yanına gelince hemen pc yi kapattım satan bişi yapamadı her neyse bu herifin dünya listesine girmeside bir başka olay brian may kaçıncı sırada ne bilim gary moore yok joe satriani nerdeyse listede değil bu herif başlarda...
  • NorMALE • 2 Kasım 2004 21:51 • #442806
    bu herifler iyi müzik yapıyo ama elektro dediğin biraz daha şov yapmalı bence ve ben bu grubun elektrocusu bıyıklı herife kıl oluyoom gıcık pis herif

oldu olacak etek giyip sahnede iki de göbek atsın 50 yaşındaki herif !

o bıyıklı herif bütün moralimi alt üst ediyo o yüzden videolarını izleyemiyorum

napıyor ki herif moralini altüst ediyor anlayamadım!?

heleki ozzynin son yıllardaki rezil halleri...

Ne rezilliğini gördün adamın 60 yaşında hayla canavar gibi Rock yapıyor. Led zeppelin gibi bi kaç albümden parayı vurup sonra yan gelip yatmamasımı rezillik? metallica gibi.Pop mu yapsaydı?Ve adam eminim ki sahnede can verecek. Taktir edilmeli kesiinlikle.!
    Özetle Ozzy nin ya da black sabbath ın Müzisyenlere ya da günümüz müziğine etkileşimi kesinlikle yadırganamaz ve tartışılamaz!...
  • cc_baran • 2 Kasım 2004 22:10 • #442807
    NorMALE sana katılıyorum yalnız Ozzy'nin bozduğu başka noktalar var. Müzik açısından eleştiremeyeceğimiz nadir insanlardan biri,yıllarca büyük kitlelere hitap etmiş bir müzik babası o. Ama The Osbournes gibi bir programla en sıkı fanlarının karşısına farklı bir şekilde çıkması hayal kırıklığı yarattı,bu bir gerçek. Amerika'da medyaya en fazla malzeme çıkaran kişi haline geldi. Para için olduğunu düşünmüyorum,ön yargıları ortadan kaldırmak için kimliğini yumuşatmıştır (Amerika defalarca metal albüm-konser yasaklarıyla karşılaşmış bir ülke,başkan eşleri bile metal dinlenmemesi için teşvik kampanyasında yer almışlardı),ya da eğlenceli bir şeyler yapmak istemiştir ama yapay görüldüğünü ve gerçek metalciler tarafından hoşnutsuzlukla karşılandığını bilmesi gerekirdi. Şahsi açıdan konuşayım,ben nasıl ki Cobain'in yayımlanmış özel mektuplarını görmek istemiyor ve bir tepki olarak almıyorsam (eminim Kurt okunmasını istemezdi) Ozzy'i de o halde görmek istemiyorum.
  • karete • 2 Kasım 2004 23:07 • #442811
    NorMALE
    Son düzeltme: 2 Kasım 2004 Salı / 21:552 Kasım 2004 Salı / 21:51

oldu olacak etek giyip sahnede iki de göbek atsın 50 yaşındaki herif !
    oşekilde şovdan bahsetmemiştim ama sen o şekilden anlıyorsan o şekil yapanları izle mesela birazdaha canlı sololar atabilir vai de yaşlı ama şov yapıyo anlayana
  • NorMALE • 2 Kasım 2004 23:36 • #442813
    Baran haklısın Aslında Ozzy O dizi sebebiyle çok fazla eleştirildi,Ben de bir hayranı olarak hoş karşılamadığımı belirtiyim ama gene de bu çaba yeni nesillerin rock müziği öcü olarak görmemelerini sağladı.asıl önemli olam müzikal olarak yapttığı işleri daha da ön planda tutuyorum. Mesela jack'e lee; Randy Rhoads;Zakk Wylde gibi dahiileri de müzik dünyasına katmış olması gibi Hatta No More Tears dan sonraki albümde steve vai le çalışacağı duyulmuştu ama gerçekleşmedi.
  • cc_baran • 3 Kasım 2004 19:58 • #442836
    bu müziğin babası,kimsenin itirazı olamaz,ozzfest olayı onlarca müzisyene ekmek kapısı açtı,bu ortada.