-
melodic metal de 1 numaradırlar kendileri pekte kalitelidirler. colony albümleri dehşettir, kardeş grupları ise dark tranquillity dir. ayrıca 3 temmuzda ülkemize geleceklerini duyurup agzımızın kulaklarımıza varmasını saglayan sahsiyetler de ta kendileridir.
-
En kaliteli ve en çalışkan death metal grubu bence. Eski fanlarının birçoğu küstü gruba saçları kısalttılar, yumuşadılar, hardcore oldular diye. Hayır, hala bangır bangır death metal ama işte anlayana... Dinliyorum, dinliycem, dinlemeyenlere de tavsiye ediyorum. Moonshield, Trigger, Black & white favorilerim arasında.
-
saçlar kısa mı? emin misin? bi de pentagram crassacım :)
-
baya güzel bi grup zaten yazın republic'e gelecekler bence güzel bi şarkısı da friend, clayman vs.vs.
-
[17 kez okundu]craSSa
3 Mayıs 2005 Salı / 22:27
En kaliteli ve en çalışkan death metal grubu bence. Eski fanlarının birçoğu küstü gruba saçları kısalttılar, yumuşadılar, hardcore oldular diye. Hayır, hala bangır bangır death metal ama işte anlayana... Dinliyorum, dinliycem, dinlemeyenlere de tavsiye ediyorum. Moonshield, Trigger, Black & white favorilerim arasında.
baba harbidende yumuşadılar ama yaa nerdee eskileeeer!!hala dinliyorum herifleri...clayman,whoracle,colony,jester race albümleri favorilerimdir...son iki albümü dinledim hoşuma gitmedi.ama dinlenesi yine de
-
gitaristleri gerçekten sağlam elemanlar...masa başına oturduklarında çok iyi beste düzenleme yapabiliyolar..sadece son albümlerini dinleyipte gitaristlerine 5 para etmez diyen zihniyete cevabım jester race ve whoracle albümleridir,bakın cinnet nası kopuyo orada!en sevdiğim albümleri jester race..umarım eski hallerine dönerler diyodum ama soundtrack to... albümlerini dinledikten sonra fikirlerim değişti..umarım bu hızda devam ederler..
i am the mooooooooonshiiieeeeelllldddd!!!!
-
Bilmiyorum uzattılar mı gene? Özcan denizi de unutmayalım Sinancım ;)
-
crassacım harikasın ya..beni unutmamışsın ..yihaa
-
temmuzdda bu müthiş grubu canlı izleyebileceğiz sonunda :D
-
abi infona en sevdiğim şarkının sözlerini yazmaz mısın lütfen!!!? :))))