Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Lovemetalcilerin gözdesi ...HiM...

• peace_maker_17 • 7 Kasım 2004 13:14 • #443112
    benim hayatımda dinlediğim en iyi lovemetal grubu ... him i biraz açmak gerekirse U.S.A de ortalığı yıkıp geçen bir kasırga... sadece u.s.a de değil tüm dünyayı kasıp kavurmaktadır. ben Herkese tavsiye eder ve öneririm . . . .
    ben resmen onu dinlediğimde kendimden geçiyorum..özelliklede (soul on fire) parçasını....
    ya kısaca mükemmel....!!
  • cc_baran • 7 Kasım 2004 13:54 • #443114
    lovemetal Valo'nun kendi müziği için kullandığı bir tabirden ibaret,öyle bir tarz olduğunu düşünmüyorum. müziklerini beğeniyorum,finlandiya gerek underground,gerekse majör olarak iyi gruplar çıkaran bir ülke. Yalnız parçaları arasında çok fazla benzerlik var,kendilerini tekrar mı ediyorlar ne...
  • ngitt • 7 Kasım 2004 17:24 • #443130
    şarkıları gerçekten duyguları harekete geçirebiliyor. özellikle eğer bir şarkısına da kendinize bir anı yapmışsanız aman efendim çok fena diyeyim. sonra da This Fortress Of Tears ve Gone With The Sin diyim.
  • cc_baran • 7 Kasım 2004 17:53 • #443134
    Gone With The Sin'i hatırlattın ya,ben iki hafta depresyondayım artık,kolay gelsin...
  • souls_for_rent • 10 Kasım 2004 18:48 • #443344
    yuuh!!!! soul in fire mı?!!? ulan!!! yaw kır yılın başı bir ingilizce şarkı yapalım dedik... şansa bak!!! bizim şarkının adı da The Souls In Fire... e nolcak şimdi?! benim takıntım var, bizi dinleyenler yok bu adamlar HIM den çalmış diyecekler... olmaz... bir şarkı daha çöpe... off!!!
  • dilek • 10 Kasım 2004 20:24 • #443346
    ismini degistir olsun bitsin.. emege yazik atilir mi çöpe :)

HIM in bütün parcalari ayni gibi geliyor bana..
  • gizem_cobain • 17 Aralık 2004 10:37 • #445375
    ville in sesi güzel yaa ama gerçekten lovemetal diye bi tarz yok bencede..valla kankam kafama vura vura gizeeeeem him in full cdsini alalım demişti gittik aldık sevdim baya iyi bir grup ama yani çok fazla zevk almıyorum bi in joy and sorrow parçası güzel gone with the sin de güzel..nese..
  • cc_baran • 17 Aralık 2004 12:42 • #445392
    gerçekten lovemetal diye bi tarz yok

bu bir gerçek.
    her grup ayrı bir dal sanıyor kendisini,aşk sözleri yazmak tarz olmamalı.
  • morvedelisi • 17 Aralık 2004 19:07 • #445429
    çok güzel olduğu gerçek
    funeral of hearts favorimdir
    lovemetal diye bi tarz yoktur
    anlatılması gerekni anlatan bi kalıp bence
  • elff • 17 Aralık 2004 23:30 • #445460
    bencede lovemetal sadece onların adlandırması...
    ama müziğini elalırsak muhteşem diyebilirim kendiadıma..dinle dinle sıkılmıyorum