-
Benim anlamadığım H.I.M. = "His Immortal Majesty" ile "lovemetal" olayının alakası ne? :)
Ben bu ismi duyunca aklıma senfonik black grubu falanmış gibi geliyo :))
ya da ne biliyim hiç olmazsa power grubu gibi.....
:))
adam "lovemetal" dedi kıyamet koptu vala...:) o da biliyodur zaten canım böyle bir tarz olmıcaını-laf olsun diye..:) hiç him dinlememişlerin ilk dinlemede aşık olcakları parçalar...başta join me tabi...wicked game..your sweet six-six-six..you are the one...in joy and sarrow...lose you tonight...
-
Ağzına sağlık valla..HIM muhteşem yaa..Bury Me Deep Inside ve Gone With The Sin..OOOOOOOOOOOFF!!!!
-
wont you die tonight for love? baby join me in death.
wicked game...
the funurel of hearts...
poısın gırl...
ville... tek kelimeyle muhtesem
-
BU FORUMA İLK BEN MESAJ YAZMAK İSTERDİM ACAYİP Bİ HIM FANI OLARAK AMA DAHA YENİ GÖRDÜM..O YÜZDEN BÜYÜKLE YAZAYIM EN AZINDAN DEDİM.
AAAAAH HIM,VİLLE VALLO..bi wicked game cover ını dinledim ve koptu bütün zincirler.. anlatılmaz yaşanır. en hafif parçası in joy and sorrow u dinlemenizi şiddetle tavsiye eder HIM le kalmanızı dilerim
-
him güzel ya .özellikle in joy and sorrow müthiş!haa birde bişey sorcam him in vampire diye bi şarkısı varmı varsa lyrics lütfen arkadaşlar şimdiden teşekkürler.
-
Baslangıcta senfonık black metal grubu olma amacı guderek kurulmus fakat bu pıyasada tutulamayayıp love metale donmus pıyasa entresanlık katan entresan bı grup sahsen tasvıp etmıyorum(Metallica gibi ortalık malı olmaya musayit bi grup!!!Sebebide tikilerdir baska sebep bulmaya gerek yok!!!!)İllede Love metal dıyenlere sesleniyorum ANATHEMA var kardeşim tutmadımı Alın LAKE OF TEARS!!! Daha nedeyim bunlarıda begenmezsen kendi muzıgını kendın yap bre!
-
arkadasım cnm benım onun adı 'his infernal majesty' cehennemden cıkan anlamındda lutfen biraz dikkat
-
şahsen ben anathema da dinliyorum... bu mudur yani.. him ayrı o ayrı abii.
-
anathema mdb falan adamı dumur eder depresyona sokar.him laylayloy onun yanında...bir de nedir bu love metal cart metal gibi...bunlar sırf insanların tukettimlerini artırmak icin yapılan isim oyunları...heavy metal bir tarzdır death bir tarzdır black bir tarzdır doom bir tarzdır thrash speed ve power bunlar bir tarzdır.gerisi yalan yok industrial yok love metal sırf dinleyenleri kandırmaktan baska bişey degil....