-
niye zaten punk dan bi b*k anlamayanlar ben punk ım die geçinirki ?!
-
arkadaslar punk dinlemem ama bi kaç arkadasım sayesinde bayaa bi bilgim oldu..
Travisin ayrıca transplants diye bi grubu var bi de blink işte galba da siz bosverin bunları gelin thrash dinleyin ehueheu:PP
-
Abdullah Gül
10 Ocak 2005 Pazartesi / 16:26
Lechuza senin a.q heaaa..sana zaten kılım mına goduumun hıyarı seni..ne diyicem finch bence RAP müziğin önde gelen yorumcularındandır..özellikle in the clup şarkısını beni etkileyen en iyi şarkısı olmuştur..:P he birde eminemle yaptığı düet kale alınır cinstendi..Abi finchinde mına goiim seninde lechuza mıdır nedir..
puhahaha,bakanım kopardınız beni yaa :)))
-
efenim,
travis barker denen davulcu hayvanı
blink182
boxcar racer
transplants te düzenli olarak çalmaktadır,
bunun dışında pink hanımkızımızın son albümünde,
the vandalsla
the suicide machinesle
rancidle,
puff daddy ile çalmışlığı vardır..
bunlar benim bildiklerim..
ben bu adamın platform takla atarken atığı davul solosuna hastayım,
(bakınız pop disaster tour bakersfield,ca / reckless abandon)
-
lechuzacım,finch emodur canım gerçekten ama:))
tostumu yedim ,mesajını bekliyorum..:)
-
evet lütfen bende lechuza ya soruyorum finch ne tür müzik yapar allahaşkına aydınlat bizi..
-
lechuza arkadaşımın kendi yorumu farklı olabilir ama finchi görmüş finch sapığı bir arkadaşım seninle bu konuda seve seve saatlerce tartışır..:)
ha ama elemanları tek tek incelersek hepsi ayrı kollardan birleşip voltronu oluşturmuştur..bakın;
nate barcalow - vocal : faith no more ve mike patton dinliyor
randy strohmeyer - guitar : jimmy eat world ve blink dinliyor
alex linares - guitar : depeche mode dinliyor
derek doherty - bass : doğu esintili müzik, beatles dinliyor
alex pappas - drums : black metal dinliyor
en son elemanları değiştiydi dime?
yaptıkları müzik(herneyse) hepsinin ayrı ayrı esintisini görmek mümkün
-
Finch kuştur kuş.Kuş cinsidir.Vallaha doğru söylüyorum :))
İşte açıklaması:
Ömürleri 5 yıl kadardır. Elinizde tutmaya alıştırabileceğiniz cana yakın kuşlardır. Özellikle erkekleri güzel ötücü kuşlardandır. Birden fazla dişinin yan yana koyulması istenmeyen sonuçlar doğurmasına rağmen doğada topluluk halinde yaşamayı severler. Koyu yeşil ve sarı renkli sebzelerin tümü ve hazır yemlerle beslemek idealdir.
Son derece hareketli olan bu kuşlar,doğaları itibariyle evde beslenmeye çok uygun değildirler.
Puhahahaha.Ehuehueheuh
-
googleda araştırma mı yaptın finch nedir diye?
neyse ben buldum arkadaşlar finchin ne olduğunu...
jimmy eat world tan sert, deftonestan yumuşak,
hatta ve hatta jimmy eat world + deftones + lechuza arkadaşımız..alın size bold harflerden finch..?ben yaptım oldu..ehehuehue
-
yok daha önce o siteden bir arkadaşa dönem ödevi yapmıştım.O duruyodu,ordan alıntı yaptım.Yazdığın şey de doğru ulabülür ama:
-Finch Kuştur Kuş!Ehueheueheu.