-
adio arkadaşıma teşekkür ediyorum açıklama için..
-
Yaooow bilmiyorsunuz ne tarz yaptığını ne tarşıyosunuz..Sölemediğiniz tarz kalmadı allah iyiliğinizi vere ben apo'ya da sordum bu konuyu o da bi yorum getiremedi..Lechuza arkadaşım hakkaten Finchin aşığıdır adam tshort bile bastırdı eminem tisörtünün yanına astı tisörtünü..eheuehu
-
YA YOK DAHA FAZLA DAYANAMICAM BEN SOYLUYORUM!!! :) BURDA HICBIRINIZ BI BOKTAN CAKMIYOSUNUZ LAN! :) COK KOMIK YA! FINCH 'in icra ettigi müzik emocore'dur gencler! size bugünlük bu kadar ders yeter! :) emocore bilir misiniz siz? hic duymuslugunuz var m1d1r acaba? :) finch , a static lullaby, used, rise against, MCR falan filan sizi biraz bilgilendireyim yaw ;) arastirin iyice hadi bakim :)
-
Arkadaşlar lechuza arkadaşımız çok mütevazi bi arkadaşımız bu yazısındada bunu kanıtlamış..Onur çekmecendeki cd ler ne tür yapıyor muhahaha
-
ne tür mü yapiyo? zaten biliyosun coni! arsivinin bütün hepsini benden edindin salak! benim cekmeLERImde alternative de var, electronic de var, trance de var, punk da var, trip-hop'da var,
chill-out da var, rap de var, hardcore da var.. :) BEN YENILIKLERE ACIK BI INSANIM euheuhe :)
-
teşşekkür ederim sevgili arkadaşım..Yenilere açık olman beni şaşırttı doğrusu..zırttttttt (sevim teyze)puhahahahhaa
-
ayrica da ARSIV ADAMIYIM euheuhe :)
-
bu foruma yazmayin MCR ya ve benzeri gruplari. yarin obur gun onun adina da takarlar bi ''hophop,rap'' sifati.. en sevdiginiz grubun adinin onunde korkunc sifatlar gormek istemiyosaniz buraya mesaj atmayin hatta. boku cikmis sitenin zaten. finch in de agzina verdiniz yani tebrikler.