Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

EMINEM vs MICHEAL JACKSON

• CaRteL • 16 Kasım 2004 17:23 • #443636
    eminem bildiğiniz gibi michael amcamızı kötülüyor adam kaşındı ama deli herifin teki lam bu adam.çocuk atmalar,taciz olayları bu ne ya!!bu adam amerikanın yüz karası çünkü bu adam amerikayı bi yerde temsil ediyor.emineme helal olsun herzamanki gibi kendini gösterdi.ama eminem de az değil geçmişi hiçte iç açıcı değil.YORUMLARINIZI BEKLİYORUM.EMINEMCİLER MICHAEL JACKSON'A karşı HODRİMEYDAN HADİ BAKALIM!
  • jornlande • 16 Kasım 2004 17:28 • #443637
    eminem daha öncede eşcinsel karsıtı söylemlerde bulunup (bilmiyorum kliplerinde hiç böyle bişey varmı) elton johnla şarkı söylemişti hatırlatırım... michael jacksonlada söylerse şaşırmayın (michael jackson sapıtmış olabilir tamam ama en azından saygıyı hak ediyor gibi geliyo bana)
  • cc_baran • 16 Kasım 2004 17:40 • #443639
    michael jackson bir efsanedir. yıllarca alanında krallar gibi müzik yaptı. müziğe adım atarken bir şekilde dinlediğimiz,sevdiğimiz,şarkılarını bildiğimiz bir pop yıldızı o,hayatı başlı başına fenomen. özel hayatında ki çarpıklıklar her büyük yıldızın az çok çektiği sorunlar. adam bir süre sonra iyice değişti,bu malum. eminem parasını bu işten kazanıyor,şahsi hiç bir amacı yok bana kalırsa,o adam dalga geçtikçe prim yapıyor. eminem de kendi müziğinde iyi ve kendi uslubu gereği yapması gereken şey huysuzluk.
    bunlar unutulur yaa,michael jackson bir kral,bir döneme damgasını vurdu,bu açık.
  • karete • 16 Kasım 2004 18:42 • #443660
    slash bile onla çalmayı redetmiş yazık m j ye
  • SoFineSlash • 16 Kasım 2004 21:02 • #443682
    UTANARAK soyluyorum kı slash mj ıcın caldı...videosu bıle var bende ama guzel calıyor her zmnkı gıbı....ama ben slash bıle yı anlayamadım slash nıye bıle?slash kotu mu?nıye ona bıle dıyorsun?onu nıye dıslıyorsun?ahahahahaha!!:P
  • cc_baran • 16 Kasım 2004 21:14 • #443683
    domates daha kırmızı...
  • RapStationNet • 17 Kasım 2004 13:26 • #443720
    ben eminem i sevmezdim hiç.. laga luga yapan biri sanırdım hep... ama adamın hayatını ayrıntılı bi şekilde araştırdım ve adamın yapısı tam benim yapım, en büyük bush düşmanı eminem dir... bush bunu belki 20-30 sefer göz altına aldırttı... emine(m) bacımız, gerçek rapçidir(ki) zenciler onu hiç çekinmden aralarına aldılar...
    maykıl ceksın a nie kıl bilionuz mu? çünkü zenci iken beyaz a döndü die, zencilerin tam ezilme den kurtulup kendilerini kanıtlamaya başladıkları bir dönemde, maykıl onlara destek olacağına beyaz oldu hıyar, + eminem kendi söylediği şarkıları kendisi yazıyor ama maykıl bundan bile aciz... maykıl başkalarının yazdığı sözleri yorumluyor... onun evsane olmasını sağlayan şey ise şarkıları değil dansı....

maykıl a hiç saygım yok + eminem e respct ....

(her ne kadar eminem e eskiden çok küfür etsemde, şimdi eminem e respect)
  • karete • 17 Kasım 2004 15:34 • #443723
    sıkışma zenciler aralarına almaz almadı
  • RapStationNet • 17 Kasım 2004 15:58 • #443726
    anlamadım? karete...

karete bu arada sen demiştin ki, antalya hip-hop festivalini biz düzenledik... sen taarruz u tanıon mu?
  • mor ve ötesi • 17 Kasım 2004 16:01 • #443727
    onlar kim sanatçı mı?
    hadi maykıl biyere kadar adam baya bi uğraşmş bu iş içinde eminem kim?
    bence saçma bi forum açılmış yine!
    hem amerikalıların kendileri yüzkarası zaten birde yüceleştirmezlermi?
    şu milleti