Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

EMINEM vs MICHEAL JACKSON

• Nautilus • 17 Kasım 2004 16:05 • #443728
    Eminem diye biri de mi var müzik piyasasında:) o kim ben tanımıyorum.... MJ tanımayanınız yoktur.... eminem eline gitarı alıp 4 akor ardı ardına temiz bir şekilde bassın benim kellem burda isteyen alabilir. ben rep ve hip hop ı müzikten saymam. onun yerine arabesk dinlerim daha iyi :))
  • RapStationNet • 17 Kasım 2004 16:38 • #443729
    hehehehhehe cahil gördüm de sizin gibisini görmedim bea.... siz metal tayfası değil özenti tayfasısınız :D
  • gokcen • 17 Kasım 2004 18:10 • #443731
    kimse adam gibi biriyle durup durmadan dalga geçmez..hem keşke bizdede böyle müziğe eleştirel yaklaşan şarkıcılar olsada yüzlerce kadının her sabah,adam bellenip milyonlara sunulan bir abla-abi karışımı şahsiyetin programına katılmadan önce ufak beyinlerinde 1 soru işareti belirse...ya da assolist diye çıkarılan manken bozması 1 kadının albümlerine el uzatmadan ne yapıyorum ben ya diye düşünmeye teşvik etse bizi..
    iyi yapmış...haketmiştir bence..üstelik bu adam yıllarca zenci edebiyatı yapıp kendini çamaşır suyuna batırmadı mı?
    eminem petrucciye,friedmana,megadeth,alanis..ve bilimum sanatçı diye nitelndirebileceğimiz kişilere *ok atsa höst abi dur derim ama...aması malum...
  • CaRteL • 17 Kasım 2004 19:05 • #443732
    hade lan sen banamı deon lan?kendena bak dr.dre kılıklı.
  • cc_baran • 17 Kasım 2004 22:04 • #443734
    lan cop cop muhabbeti yapmayın. eminemle michael jackson karşılaştırmak kolay değildir. eminem dünkü b*k. otuz senedir müzik yapan adamla otuz yaşında ki adamı mı kıyaslıosunuz serseriler.
  • thriller • 24 Aralık 2004 02:48 • #445761
    anaaaaaaaa..ben bu maili yeni gördüm..KİM BAKAYIM MİCHAELE LAF ATAN :) ula siz vitaminken m.jackson dünyayı sallıyodu..eminemi bende severimde eminemde kim m.jacksonın yanında...M.J BİR EFSANE...

ne yaptığıda beni ilgilendirmiyor..ben thriller albümünün 100 MİLYON sattığını bilirim ok mi???????*
  • Ktulu • 25 Aralık 2004 00:59 • #445784
    Helal !!

anaaaaaaaa..ben bu maili yeni gördüm..KİM BAKAYIM MİCHAELE LAF ATAN :) ula siz vitaminken m.jackson dünyayı sallıyodu..eminemi bende severimde eminemde kim m.jacksonın yanında...M.J BİR EFSANE...

ne yaptığıda beni ilgilendirmiyor..ben thriller albümünün 100 MİLYON sattığını bilirim ok mi???????*

Sonuna kadar katılıyorum. Şu anda %90 metal dinleyen biri olsam da hala ara sıra açarım MJ'ı...

Bence Michael Jackson geçen yüzyılın en iyi müzik yapan insanıydı...

Başka diyecek birşeyim yok.

"Kalite"