-
örnek mi işte herkesin beğenip veya beğenmediği eminem!son albümü olay yarattı:''encore''.milyonlarca kopyası çıktı!adam bir ekol ya!bu arada yakamashi(fransız yapımı) filmindeki fransızca rap müzikler kimde var.artı hip hop sevmeyenler lütfen:www.ff-live.com sitesini bir teşrif edip dinlesinler!bakın o beğenmediğiniz hiphop fransayı nasıl sallıyor!ister istemez o akım sizleride etkiyecek!
-
doğrudur.
bir sigara versene...
-
kardeş sigara bitti be tek dalım var. Onu da geceye saklıycam. Bu arada hophop dinleyenler dinlesin banane hatta herkes hopop dinlesin banane ben kulağıma bakcam kimse kusura bakmasın.Ben metale devam diyorum isteyen dinlesin.
-
ulan kim gidecek şimdi bakkala...
hiphop,hophop,copcop ne ola ki??
-
gidip fransayı sallasın o herif türkiyeye bi
cooliogelse yeter paradise eminemi katlayabilir tek paçayla ki bekçi adamın adını yazamadım
-
yo yo yo..come on baby,you gotta take that...yo yo..
a yeeeeaaaa !!! maaan,that's rappp,o yeah. up tıs up tıs.
-
bence iş metalde bitiyo çünkü gerçek ensturumanlarla yapılıyor ve tabi ki ortaya gerçek müzik çıkıyor
-
müzik illaki bi enstrümanla yapılmaz kulağına hoş geliyosa istediğini dinle bana meatlde ve amatör hiphop çularda zevk vermiyo
-
ceza iyidir. uçamadım anneaa !!!
-
bir gün kiyametin gelecegini de bilsem,hip hop beni hiç bi zaman etkilemeyecek.patlasada patlamasada umrumda degil..