Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

kabul etmemiz lazım ki hip hop müzik ve rap patladı!

• Lq_girl • 17 Kasım 2004 09:23 • #443715
    Evet elinizde patladı...
  • RapStationNet • 17 Kasım 2004 10:45 • #443716
    yeaaahhh ... selam ön yargılı dostlar... beni hatırlarsınız eskiden s2ci nicki ile girerdim :P... neyse şimdik forum açmışsınız gene hip-hop kültürü ve rap müziği ile ilgili; bende hemen damlayayım dedim :Dehheheheheh.... fransa da PARİS die bi anarşi rap grubu var .. tavsiye ederim :D

bu arada haluk levent bi parçasında rap vokal kullanmış :D ama henüz parçayı dinleyemedim
  • cc_baran • 17 Kasım 2004 11:13 • #443717
    a yeee come on maaan....yo yo yo !!!!!
  • Ktulu • 18 Kasım 2004 00:32 • #443745
    evet, Adapazarı'ndan Karasu'ya gidiyodum geçen sene. O parça çaldı ve minibüs'ün içindeki herkes "bu ne yaa, öğğğğ" falan olduç minibüsçü de mecburen değiştirdi :))
  • heimdall • 18 Kasım 2004 01:47 • #443750
    Ne olmus Fransada patlad1ysa frans1zlar müzikten anlam1yorsa biz ne yapal1m!Ve de Hip-hop ve rap müzik degildir sadece ritimdir hem ne anl1yorsunuz arkada dandik bir makinan1n ç1kard1g1 ritimin önünde tüküre tüküre sark1 ad1n1 takt1g1 tekerlemeyi söyleyen heriflerden onuda anlam1s degilim tabii bunlar benim fikrim istediginizi dinleyin ama hani patlad1 yok siz de etkileneceksiniz falan deme!Beni etkiledigi dogru ama ne yalan söyliyim fena halde kulag1m1 t1rmal1yor ve midemi buland1r1yor!
  • cc_baran • 18 Kasım 2004 16:26 • #443777
    beatles falan zannettiler,dünyayı kasıp kavuracak,herkesi etkileyecek falan. rap dinlemem ama işini iyi yapıyorsa başarılı olmasını dilerim. ceza'nın sözlerini severim ama genel olarak bakıldığında rap'in müzik olmadığı ortada,kötü anlamında değil,müzik değil. ritim üzerine atılan vokal farklı bir iş,yetenek ister belki ama farklı,çünkü notadan okunmuyor.
    a yeee,yo yo yo,come on maaan !!!
  • KurtMorrison • 18 Kasım 2004 16:53 • #443782
    Rapte Ceza'yı bende severim ama genel olarak Hip-Hop u sevmem bu arada o filmin adı Yamakashi olacak. Rap çok yakın bir zamanda sönecek buna eminim...
  • cc_baran • 18 Kasım 2004 17:02 • #443783
    her müziğin bir olayı,bir dayanağı ve kitlesi var sonuçta. müzik hoş olsun olmasın,işlerini sağlam yapsınlar yeter. önyargılar da çok yanlış. rap'e b*k atan metalci de,metale b*k atan rapçide müziğin evrenselliği ve çeşitliliğini bilmiyor demektir. zaten diğer türlere küfür eden metalci de bir süre sonra clubber oluyor,tiki tiki dolaşıyor. çok tanıdım.
  • DemonsRedEyes • 18 Kasım 2004 17:52 • #443787
    "Herkes istedigi muzigi dinleyebilir" diye bi klise savunma kullanilabilir. fakat bence bu tartisma hic bitmez. bence metal muzik ve rap denilen muzik tarzi karsilastirilamaz. agresiflik arz aeden bircok tarz var ve degisen kafalar bunu cozecektir. olay siyah tisort giymek veya bol pantolon giymek degil... olay kisiligini dinledigin muzik tarzina yakistirmak ve ozumsemek bence...
    hicbirisi kotu degil hicbirisi emek harcanmadan yapilmis seyler degil. kendimi bildim bileli metal ve rock dinliyorum. kendimi cok iyi hissediyorum :) ayrica insanlara ne dinleyecegini soylemek bence yapilacak en buyuk hata olur. kisilikleri degistirmek kolay degildir. hele oturmus kisilikleri daha zor :)
    iyi aksamlar arkadaslar.
  • RapStationNet • 19 Kasım 2004 09:56 • #443824
    hepiniz haklısınız.. :D
    CC_baran çok haklı
    demonsredeyes te çok haklı...