-
Hafif dertlere iyi geliyo elbet...peki ya ağır dertlere de iyi gelir mi sizce?...yani bu güç nereye kadar?...bu konuda kişisel tecrübeleriniz var mı?...
-
Kessinlikle müzik herseye iyi gelir tabii bazen adam1n agz1n1n orta yerine de s.çar ayr1 konu yani çok üzgünken hüzünlü bi sark1 ya da k1z arkadas1n1zdan ayr1ld1ktan sonra hikayenize uyan bi sark1 ya da sizin sark1n1z farketmez ama yine de iyi gelir en az1ndan böyle bi durumda bile kendinizi yaln1z hissetmemenize yarar!
kisisel tecrübeme gelince beni Kiss mutlu eder blind guardian ya da helloween dinlerken adeta orgazm olurum ama art1k cranberriesin Dying in the sun parças1n1n tümünü dinleyemiyorum ne zaman dinlesem z1rlamaya basl1yor ve kapat1yorum eger kapatmazsan sonu kötü olucak çünkü!çok özel bi an1s1 var ondan agz1ma s.ç1yor tabii sözler de damar ayr1 konu!
-
Müzik bişeyleri tedavi eder mi bilemem ama Müzik tamamen hisler üzerine kuruludur. Her severek dinlediğiniz parçada bir duygu ön plana çıkar. Bu hüzün olabilir ,nefret olabilir, mutluluk olabilir. Genellikle insanlar hislerini bastırmak için diğilde daha çok ön plana çıkarmak için müzik dinlerler. Depresyonda olan insanın depresif müzikler dinlemesi gibi.. Bu şekilde duyguların üstüne gidilmesi de zevk verici bir olay :)
-
evtt varr..
meselaa geçenlerdee doktorra gittim artık metal dinlemiiceksinn dedii adam banaaaa...
beynimii yorduguu içinnmişşşş...
norah jones filan dinlicekmmişimmm..
işee bakk yaaa...
varr amaa bölee varr iştee:(
pc başında en fazlaa yarımm saat kalıcakmışım..beynimm çabuk yoruluyomuş..
arızalıı kafaa yaaaa...
-
tabii metal kaliteli ve zor anlas1l1r bi müzik te ondan eger sagl1kl1 olmak istersen dandik seyler dinle rap-hiphop ya da pop gibi ama ben sagl1kl1 olmak istemiyorum böyle gayet iyi bira-metal/rock/rock'n roll-bol miktarda patates k1zartmas1 ya da cips ben gayet mutlu ve sagl1ks1z1m erken ve mutlu ölücem!!:))))
-
terapi müzikleri var.Hastanelerde tedavi amaçlı.
hakan kurşunun ilk albümü gibi...
ama müziğin karamsar tarafı daha ağır bastığı içindir,biz bunları tercih ederiz.
Bazen müzik dinleye dinleye kafayı sıyabilirsin...
Bazden de kendini yola koyarsın...
-
hakan kurşun kim???
-
amino
19 Kasım 2004 Cuma / 15:04
hakan kurşun kim
harbi yaa o kim
-
http://www.garaj.org/haber737_Yeni_Album_Hakan_Kursun.htm
-
boğazın üstünde...
hakan kurşun... tavsiye ederim...
ayrıca son albümünün klip şarkısı boşu boşuna da fena değil bence...