-
valla cook guzel bir grup dinlerken gozlerim dolu dolu oluyor...
-
2 Ekim İstanbul Konserinde En öndeydim Vincentin önünde, ruhumu teslim ettim diyebilirim. Mükemmel şarkıları var, depressif rock/doom metal türünün en önde giden elemanlarından. Tabi eski hallerinin tadı ayrı ama allahtan diğer gruplar gibi eski albümlerden çalmamazlık yapmiyorlar.. :)
-
ben gidemedim paras1zl1g1n .m.na koyiim!:)
süper grup her dinledigimde agz1ma z1ç1yor ayr1 konu!:)
-
böyle alternative 4'un kapağında vincent ve danny'nin kocaman imzası var gümüş renkli kalemle..kapakla da çok uyumlu oldu hani, muhteşem olan albüme bir yücelik bir kutsallık getirdi..şu ana kadar dinlediğim en kaliteli grup.(sleepless,anyone anywhere,lost control,regret ve tabi ki a dying wish mükemmel şarkılarından yalnızca birkaçı..).1 ekimdeki konserde regret ve lost control çalmadılar kırdılar beni ama neyse sonuç olarak seviyoruz onları..
-
Evet ya regret, ve lost control şart dı o konsere. Ben 2. sine gittim orda da çalmadılar.
A Dying Wish çalarken Scattered Earth, SILENCE! kısmında ben boşaldım, bişeyler oldu bana kendimi kaybettim.. gerisini hatırlamiyorum konserin :) ah ah süperdi !
-
**** feel ****
-
2 ekimdekisini bilmiyorum, ben 1 ekimde gittim ama sırf vincent'ın cumartesi akşamı beyaz gömlekli halini kaçırdığım için çok üzülüyorum =)neyse 1 ekimde angelica ve one last goodbye olağanüstüydü..bir de konseri izlemeyip de etrafındaki insanları izleyenler olmasaydı daha iyi olurdu(kaldı ki bu anathema'ya yapılan bi saygısızlıktı ayrıca=)..zaten küçücük alanda dumanaltı bi yerde onları görmezden gelemiyodunuz.bir tek o kötüydü onun dışında bütün gece sadece anathema ve gözyaşıydı!!!
-
Çok alakasız insanlar vardı harbiden...
2. gün akustikle başladılar yarım saat Beatles, Portishead, pink floyd tarzı coverlar yaptılar. Arkadan bazı mallar "Distortion, distortion" diye bağırdılar. Vincent , danny falna bozuldu baya :(.
Bir de sonlara doğru millet Restless Oblivionu istiodu, Sürekli bağırdılar Restless Oblivion die, Vincent orda "Flying" Çalmak istiodu, işte başka zaman çalarız onu şimdi bunu çalalım " Please, For me!" dedi , Ben artık kafayı yedim. Resmen adamlar rica ediyor bu parçayı çalalım die! Neyse ama sonra flying i çaldılar da iice kendimizden geeçtik :)
-
yav anathema geliyor,memleketi dolaşıyor,kankaları cradle of filth gelmiyor. nasıl iştir anlamadım.
-
ah yaa vincent gibi bi adam kırılır mı...o olayı biliyorum herkes yuhlamış falan çok kötü yaa..ayrıca anathemayı akustik dinlemek de ayrı bir zevktir bence ama yurdum metalcisi distortion anlar tabi çünkü çok çılgınlar..1 ekimde de fragile dreams'ten sonra "do you havin' fun" dedi o ağlayan sesiyle ben eridim...