-
anathema'nın en güzel albümü?
ahh ahh anathema...ne güzeldir o inner silence.karar verdim oturup piyanoda onun introyu çıkarcam:)anathema gereklidir,şiddetle dinlememiş olanlar tavsiye ederim saygılar
-
süper grup...dinle dinle ağla yani...one last goodbye ı tek geçerim:)
-
Bencede Feel ardından Flying, Lovelorn Rhapsody ve tabii ki A Dying Wish Katatonia tarzında yumuşadı ama Anathema heralde değişimi en güzel yapan grup soft bile çalsalar duygu aynıda Duncan Patterson gitti gideli sözler hep aşk meşk oldu nerde o bunalım anlarını anlatan Lost Control tarzı parçalar....
-
cdyi bi turu çıkaramiyorum...
hayatimda 2 kere canli canliizledim..hala konserlerinin etkisindeyim..
-
Anathemanın en güzel albümü kesinlikle Silent Enigmadır
ama andresson arkadaşın dediği gibi değişimi en güzel yapan grup Anathema... Katatonia ve Lacrimas Profundere de doomdan depresif rocka kayan gruplardan bazıları fakat anathema kadar yoğun duygu taşıyamiyor şarkıları. (ama ölümüne katatonia ve lacrimasın hayranıyızdır :) )
-
Değişimini asla kabullenmediğim grup da Tiamat Johan naaptın sen yaaaa ????? Sana Saturnus, Tristitia ( Tristiana değil !! ), Ashtar ( Biraz folk ama Breziyalı ortaçağ müziğine benzer müzik yapan bir grup gayet orjinaller ),Ashen Mortality, Forest Of Shadows ( Enchatress thanx ) gibi gruplarıda öneririm.
-
Diğer Doom Grupları..
Hepsini dinledim onların :) Doom da son noktayım, bak sana şu grubu öneriyorum, October Tide belki dinlemişsin, aslında grup diğil Katatonianın gitaristi Fredrick Norrman la vocalist Jonas Renske nin yan projesi...
Brave Murder Day albümü tadında bi albüm çıkarttılar bunlar Discouraged onesi çıkardıktan sonra ki eski hallerini seven hayranları mutlu olsun. 2 albüm yaptılar Rain Without End ve Gray Dawn, ama 2000 yılında mı ne son verdiler bu projeye, ayrıca rain without end Jonasın son defa brutal vocal yaptığı albüm... Gray Dawn da başka bi adam var brutal ama onun da çok iyi sesi..
Gitarları,bassları Fredrick çaliyor
Vocalleri(1.albümde) davulları ve klavyeleri de Jonas..
Kesinlikle kaçırma hastası olursun :)
Tabi bu kadar anlattım şimdi biliyorum zaten o grubu diyeceksin ama olsun başkaları öğrenmiş oldu :)
-
Diğer Doom Grupları..
Bende October Tide dinledim.Bir de bir iki şarkı olarak The Wounded var güzeldi, Solitude Aeturnus ( çook severim ), Celestial Season, Funeral ( bunu kesin dinlemişsindir ),Disembowelment, Dolorian veeeee
ben bezmişim baymışım dağıtmışım diyorsan Skepticism :) ( adamlar 15 metronomda çalıyorlar resmen )
bunlarıda bilirsin www.doom-metal.com neden olsa :))