-
arkadaşlar DEATH bu dünyada gelmiş geçmiş en büyük gruptur..
bir daha onun gibi bi grup toplanamas çünkü Chuck Schuldiner gibi biri bir daha doğamaz..
-
benim için bir death,bir megadeth,bir de cradle of filth vardır zaten,alanlarının kralları. chuck rahat uyusun.
-
kimsenin şüphesi olamas o konuda...
o saten ölmediki :)
o aberler magazin kandırmacaları..
-
Dövme yaptıracam yakında Death ve Chuck Schuldiner için!!!
-
chuck mükemel bir adam da cradlae of filth şekilci özentiler topluluğudur bence.
-
norton o şekilci özentiler topluluğu dediğin cradle of filth yerli yabancı bir çok müzik otoritesi tarafından övüldüğünü,senfonik altyapısı ve kullandığı çeşitli enstrümanlar yüzünden kendi alanlarında çok farklı bir yeri olduğunu,ingiliz edebiyatı-latin ve tarih tahsilleri sayesinde eşsiz sözler yazan dani bu grupta çok güzel bir brutal vokal kullandığını ve sony ile anlaşan tek black-extreme gothic ( serpent :) ) grubu olduğunu unutuyorsun. ama konumuz cradle değil.
chuck'ın o ilginç gitarını tutuş şekline ve spirit crusher parçasında ki "spirit crusher" çığlığına hastayım.
-
kesinlikle barana katılıyorum..
kimse aksini söleyemez
-
benim ensede death döwmesi wardı bi zamanlar am asilindi..
ama gine yaptırcam..
sen nerde yaptırıcan mortis beraber yaptıralm..
-
Tavizsiz bildiğini yapan 10 kişi dinlese bile genede yapan ulu insan seni özlüyoruz...Diğerlerinden çoğu dayanamadı....
-
Gerçekten üzülmemek elimden gelmiyor Chuck'ı hatırlayınca.Bi şimdiki şekilcilere bakın bi de Chuck'ın konserlerindeki sade giyim tarzını.Böyle adamlar lazım..Keşke geri dönsen gittiğin yerden