-
gitara 5 yaşında başlayan bir insan chuck ve bence dünyadaki en iyi gitar vokal...onun gibi olmaz..
kullandığı bc rich stealth i tutş şekli de tam teknikti..Elleri oldukça büyük parmakları ince..Tam müzisyen..müziklerindeki kaliteyi devam ettirecek grup göremiyorum şahsen..(o tarz için söylüyorum)
-
chuck bende efsane olarak kalacak sonsuza kadar..
iyi müzisyenler önce gidiyor..bildiğim bu:(((
-
aman ne acikli mu hahahahah
-
METAL LICA
3 Ocak 2005 Pazartesi / 18:58
aman ne acikli mu hahahahah
senin vaziyetin kadar acıklı olamaz..
-
senin vaziyetin kadar acıklı olamaz..
:) katılıyorum..
-
:) bende
-
Death metal yapan bir insan ne kadar iyi müzisyen olabilir ki;
Ayrıca müzisyenlik parmak inceliği, kısalığı, uzunluğuyla alakalı
olan bir şey değil, tamamen çalışma,ruh yapısı ve kafa işi.
-
Ya tam anlamadım ya da sen death metal'e laf attın gibi bişi oldu bu..Bence önce death çalmayı dene eğer çalıyosan gitarda nasıl geliştiini görceksin ya da davullarını bi dene önce ,kolay kolay çalıncak şeylermiymiş.yukardaki arkadaş yanlış kelime kullanmış olabilir ama el ve parmak yapısının gitar çalmaktaki önemini inkar edecek kadar cahilsen lafım yok tamamen yanlışsın demiyorum ama önce dene derim..
-
sipahi ne biliyorsun death metalle ilgili? böyle anlamayanlar geliyor ya,uyuz oluyorum.
-
Chuck bir efsanedir we efsaneler tekrar dogmaz Death bu dünyadaki gelmiş geçmiş en mükemmel guruptur müzik açısından olsun yazılan sözler açısından olsun herseyiyle mükemmel bir guruptur gurupta tek bir kötü eleman yoktu we bütün efsanelere oldugu gibi Chuck Schuldiner da 13.11.2001 de hayatını kaybetti Chuck ın dedigi gibi"when you taste the truth you will see like others" we "the end of a time a time to begin" Chuck ı asla unutmayacagız... sevgiler saygılar