Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Alev

• cc_baran • 29 Kasım 2004 14:54 • #444470
    dido söylesinlerde o zaman görelim :))
    o ablada nasıl bir ses vardır yaa,içim huzur doluyor valla :)
  • heimdall • 29 Kasım 2004 16:34 • #444472
    Abi grupta beni feth eden bir; hatun harbi hoştu yani tarzı falan(tamam taş falan değildi ama öyle bi kız arkadaşım olsun isterdim:P)iki; gitarist olan elemanlardan birinin gitarında KISS yazıyordu ki bu gruba tapınırım yani elemanın da bu grubun fanı olması bende bir sempati uyandırdı.ama müzikleri öyle iyi falan değil bir özelliği yok bence hatunun sesi de öyle özel bir ses falan değil!
  • peace_maker_17 • 29 Kasım 2004 16:53 • #444473
    (((<harbiden de manyak bi grup yaa bu grup o kızı gördük çe aklıma avril lavigne geliyor ... ama kızda şarkılar da hep yırtınıyor sesine yazık be kızım ..:))) ama helal olsun o şarkılara güç yetirebiliyorya helal beee ... ama kıza da laf yok harbiden de cokk çekici bi kız bu ney se kısaca this group is very amazing >)))
  • elff • 29 Kasım 2004 17:13 • #444475
    bence hiç iyi diğiller...kız çok yapmacık. şarkı sölerken gereksiz atraksyonlar yapıyo, kendini yere atıyo resmen...
    şarkılardada bi albenilik yok söyleyenin sesindede...ama güzelliğine yorum yapamıcağım tabi...
  • cc_baran • 29 Kasım 2004 19:04 • #444482
    bunların tarzları ne oluyor peki??
    gazetede soft rock yazıyordu.

avril'in soad coverını dinlediniz mi? bi kız bu kadar berbat bi sesle,bu kadar berbat çığlıklarla bi şarkı söyleyebilir. bi kez dinledim sonra kafam kaldırmadı,o ne iğrenç sestir yaa. chop suey de. gırtlağına ...... o kızın.
  • gizli_vadi • 29 Kasım 2004 20:16 • #444485
    Müzikleri güzel..Solo iyi..
    kızın sesi ara sıra detone olabilir...
    hangi şarkıcıda bu kadar hareketten sonra
    tam performansla söyleyebiliyor ki..
    İngilizce yerine Türkçe söylese veya Almanca daha iyi olucak gibi..
    Anlamsız bir hareketlilik vardı doğrusu...
    Grup Kiss 'ten biraz nasibini almış olsa...
    daha yaratıcı gözükebilirlerdi...
    sayanoraa...
  • Affedilmeyen • 1 Aralık 2004 12:42 • #444516
    bence güzel söyledi nesini beğenmediniz anlamadım. kulağa hoş gelense bana hoş geldi. gene olsun gene dinlerim.
  • flomak • 1 Aralık 2004 13:25 • #444517
    seni tutan mı var abi