-
:)) ben zaten underground'lari merak ediyordum
listem bayagi uzadi, bakalim bu arastirma bi ise yaradimi
-
yaw yurtdışında yaşıyorum dedin ama bizim de sana yazdığımız şeyler yurtiçi değil yani!!! yine de tavsiye:öncelikle Ledzeppelin, Black sabbath, Deep purple tabii ki. aslında ben deep purple ı çok dinlemem ama sonuçta babalardan biri herkese tavsiye edilmeli. soora da ver elini guns"n"roses, skid row, kiss... bu arada sen nerde yaşıyosun tam olarak arabistan da falanmı yani!! :)
hee unutmadan mtv izleme!!
-
kesinlikle 'Zardanadam' dinlemeni öneririm..Yabancı yazmayada gerek yok zaten biliyosundur herhalde..
-
hicbisey dinleme :) muzikten uzak dur.
-
testament in sadece souls of black albümünü dinlesen yeter sana süper çünkü. yanlız eq dan baya bi tizleri ve midleri kısman gerekebilir :)
Megadeth - Rust in Peace
Liquid Tension Experiment
Mr. Big
sonra :Pp dağıt abicim
Hate Eternal
Exmortem
Sinister
Pest
Old Mans Child (eskileri tabii ki :D )
abi hepsinden yollarım sana msn den istersen..
-
testament in sadece souls of black albümünü dinlesen yeter sana süper çünkü. yanlız eq dan baya bi tizleri ve midleri kısman gerekebilir :)
Megadeth - Rust in Peace
Liquid Tension Experiment
Mr. Big
sonra :Pp dağıt abicim
Hate Eternal
Exmortem
Sinister
Pest
Old Mans Child (eskileri tabii ki :D )
abi hepsinden yollarım sana msn den istersen..
-
evet sanıyorum ilk albümünde 9 altı yolları yani,emin değilim ama:)
-
Hate Eternal
Exmortem
Sinister
Pest
Old Mans Child
bunları benim msnden yolarmısın mesaj atarım sana
birde bence testament in gathering albümü daha iyi
-
Testament'in en iyi albümleri bence Alex Skolnickli albümleri Legacy, New Order, Practice, Souls Of Black ve Ritual şarkılar kötü olsa bile amcam solo atsın diye bekler insan hele The Legacy balladındaki sololar gözyaşı gibidir akar perdelerden dehşet bir yetenekti hala kendi projesinde süper ama bu sefer jazz yapıyor e klasik rock parçalarıda jazz dinlemek ayrı bir zevk oluyor
Still Loving You'yu jazz yapmış ama nasıl olmuş dinleyin derim :)
-
Testament> car car (:P