Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

biktim usandim

• Serpent_King • 9 Aralık 2004 11:51 • #444902
    Testament in gathering albümü grubun en sert albümü ve bana göre şu anda dünyadaki en iyi thrash grubudur hakikaten thrash yapan.Chuck ın iddiasına göre bundan sonraki albümleri daha sert olucakmış.

Bu arada bende legacy ve ballad manyağıyım ya , şarkılar kötü de diğil sadece albümün kayıt esnasında kullanılan gitar tonları çok tiz , bu yüzden biraz rahatsızlık veriyor dinlerken.Ben winampın eq sundan bas açıyorum birazcık güzel oluyor :P

Testament de gerçekten çalınması zor riff ler , sololar var ve bu grup sertliğinden taviz vermeden buralara kadar geldi...Çok kaliteli müzik yapıyorlar..
  • Lindsay • 9 Aralık 2004 20:51 • #444941
    sayenizde...

...tavsiye ettiginiz gruplardan/sarkilardan bi liste yaptim, sayenizde 67(!) grup/sarki yazmisim,
    gercekten cok merak ediyorum
    hadi hayirlisi ;)

biriniz nerde yasadigimi sormustu,arabistanda yasamiyorum ama araptcam vardir ;) avusturyanin baskentinde viyanada dogup büyüdüm...neyse bunlar buraya yazilacak seyler degil,SERPENT, msn'den yollayabilirsen isimi kolaylastirmis olursun, sana mesaj yazarim

akliniza baska bi grup daha gelirse cekinmeyin, just bring it to pen man ;)
  • andresson • 9 Aralık 2004 21:12 • #444944
    sayenizde...

Serpent kardeş hayatında heavy metal dinlememiş birine Sinister veya Old Man's Child önermen hoş umarım beğenir :))
  • Lindsay • 9 Aralık 2004 23:10 • #444954
    sayenizde...

ask olsun,"heavy metal dinlememiş birine" derken, benimi kastediyorsun? abim heavy metali evde dinleye dinleye bizide alistirdi... ayrica viyananin gencleride heavy metal dinliyor, ben yinede size sormak istemistim
  • lacunacoil • 12 Aralık 2004 17:40 • #445099
    dave lombardo varsa zaten o albüm dinlenmelidir o kadar
  • dıpdıp • 12 Aralık 2004 21:00 • #445115
    HARC I ALEM SITE harcialem.cjb.net ya da harcialem.garaj.org