-
Testament in gathering albümü grubun en sert albümü ve bana göre şu anda dünyadaki en iyi thrash grubudur hakikaten thrash yapan.Chuck ın iddiasına göre bundan sonraki albümleri daha sert olucakmış.
Bu arada bende legacy ve ballad manyağıyım ya , şarkılar kötü de diğil sadece albümün kayıt esnasında kullanılan gitar tonları çok tiz , bu yüzden biraz rahatsızlık veriyor dinlerken.Ben winampın eq sundan bas açıyorum birazcık güzel oluyor :P
Testament de gerçekten çalınması zor riff ler , sololar var ve bu grup sertliğinden taviz vermeden buralara kadar geldi...Çok kaliteli müzik yapıyorlar..
-
sayenizde...
...tavsiye ettiginiz gruplardan/sarkilardan bi liste yaptim, sayenizde 67(!) grup/sarki yazmisim,
gercekten cok merak ediyorum
hadi hayirlisi ;)
biriniz nerde yasadigimi sormustu,arabistanda yasamiyorum ama araptcam vardir ;) avusturyanin baskentinde viyanada dogup büyüdüm...neyse bunlar buraya yazilacak seyler degil,SERPENT, msn'den yollayabilirsen isimi kolaylastirmis olursun, sana mesaj yazarim
akliniza baska bi grup daha gelirse cekinmeyin, just bring it to pen man ;)
-
sayenizde...
Serpent kardeş hayatında heavy metal dinlememiş birine Sinister veya Old Man's Child önermen hoş umarım beğenir :))
-
sayenizde...
ask olsun,"heavy metal dinlememiş birine" derken, benimi kastediyorsun? abim heavy metali evde dinleye dinleye bizide alistirdi... ayrica viyananin gencleride heavy metal dinliyor, ben yinede size sormak istemistim
-
dave lombardo varsa zaten o albüm dinlenmelidir o kadar
-
HARC I ALEM SITE harcialem.cjb.net ya da harcialem.garaj.org